Cristina Grama

Andrei a venit ca o minune in viata noastra. Dupa 3 ani rugile noastre si ale baietelului nostru mai mare erau in sfarsit ascultate: urma sa aiba un fratior! De asta data eram hotarati sa recoltam celule stem din cordonul ombilical. Asa ca am inceput sa ne documentam. La inceput mai timid, caci mai aveam destul timp pana sa luam o hotarare definitiva :)
Insa Andrei nu a fost de acord cu noi si a hotarat sa vina cu o luna mai devreme. Asadar decizia trebuia luata mai devreme, mult mai devreme si in decurs de cateva ore. Sotul meu a mai dat cateva telefoane, a incercat sa ia legatura cu mai multe firme din domeniul recoltarii celulelor stem, iar singurii care au avut abilitatea de a rezolva in doar trei ore atat partea contractuala, cat si livrarea trusei au fost cei de la Baby Stem. Ulterior ne-am dat seama ca am facut cea mai buna alegere si din punctul de vedere al raportului calitate-pret, perioada de stocare a celulelor etc.
Multumim Baby Stem pentru echipa frumoasa si serviciile profesioniste pe care le aveti!

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile