TNT Express

TNT Express se pozitioneaza ca partener de incredere la nivel global pentru servicii express si solutii logistice. Linia de produse Clinical Express oferita de TNT Express ca solutie de transport, este conceputa special pentru sectorul de asistenta medicala, bazandu-se pe cele mai inalte standarde ale masurilor de siguranta, fiabilitate si viteza. Pentru Baby Stem – Seracell, probele de sange sunt intotdeauna colectate de TNT Express 24 ore pe zi, 365 zile pe an.

Toate documentele de transport, codurile de bare si etichetele sunt create electronic si sunt supuse unui set strict de reguli pentru intregul proces de transport al probelor de sange ombilical, de la preluarea lor la clinica pana la livrarea acestora la laboratoarele Seracell din Germania. Cooperarea cu Baby Stem – Seracell este un prim exemplu al solutiilor specifice industriei oferite in sectorul de asistenta medicala.

In laboratoarele Seracell pot fi produse atat celule stem cat si medicamente experimentale pentru studiile clinice conduse in contextul proiectelor RTC. Aceste produse sunt folosite si in institutiile partenere (Departamentul pentru Chirurgie Cardiaca al Universitatii Rostock, Prof. G. Steinhoff/ Institutul Cardiac German, Prof. R. Hetzer/ Scoala Medicala din Hanovra, Prof. A. Haverich) pentru tratamentul pacientilor in urma unui infarct miocardic.

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile