6 proprietăți benefice ale consumului de struguri în timpul sarcinii!

Strugurii sunt utili în timpul sarcinii, atât pentru tine cât și pentru făt, deoarece conțin vitamine benefice pentru sarcină. Vitaminele și alte substanțe importante din struguri sunt: vitamina A,C și B1, beta caroten, fosfor, calciu, fier, magneziu, acid folic, omega 3 și DHA și heliu.

Cu toate acestea este foarte important să consumi struguri într-o cantitate eficientă și moderată deoarece este bine să fii calculată pe timpul sarcinii în legătură cu alimentele pe care le consumi.

Iată câteva dintre proprietățile benefice ale consumului de struguri în timpul sarcinii:

Îmbunătățește dezvoltarea creierului fătului

Acidul folic în struguri este util pentru îmbunătățirea dezvoltării creierului fătului. Cea mai importantă funcție a acidului folic este capacitatea acestuia de a reduce riscul apariției malformațiilor congenitale. Strugurii sunt importanți pentru creierul fătului deoarece: formează nervii din creierul acestuia, reduce riscul malformațiilor congenitale și formează tubul cerebral al fătului.

Ajută la formarea oaselor și a dinților

Calciul din struguri este benefic în formarea oaselor și a dinților. Strugurii optimizează dezvoltarea fătului și întărește oasele femeilor însărcinate.

Ajută la formarea coloanei vertebrale

Femeile gravide ar trebui să observe dezvoltarea coloanei vertebrale a fătului, deoarece acestea sunt extrem de importante. Fără coloana spinării bine formată, bebelușul nu poate să se așeze sau chiar să doarmă în pat. Mijloacele spinării sunt în coloana vertebrală . Vitaminele pe care le găsești în struguri sunt foarte importante pentru formarea coloanei vertebrale a fătului.

Îmbunătățesc sistemul digestiv

Constipația este problema digestivă des întâlnită în timpul sarcinii. Strugurii se dovedesc a fi benefici pentru sarcină deoarece ajută sistemul digestiv să funcționeze bine în această perioadă. Îngrijirea sistemului digestiv ajută femeile gravide să scape de constipație sau de o altă problemă digestivă.

Ajută la creșterea sistemului imunitar

Femeile gravide sunt predispuse la boli, deoarece se vor simți ușor obosite din cauza stării lor. Strugurii, în special cei verzi, sunt capabili să crească sistemul imunitar. Sistemul imunitar ridicat poate contracara numeroase boli. Femeilor gravide le este sugerat să consume suc de struguri, deoarece strugurii au o trăsătură alcalină. Pot menține sistemul imunitar și îmbunătățesc performanța rinichilor. În plus, sucul de struguri este cel mai bun pentru dezintoxicare.

Îndepărtează straturile de grăsime

Femeile gravide ar putea experimenta obezitatea. Surplusul de grăsime din vasul lor de sânge determină organismul să sufere de boli grave, cum ar fi complicații ale inimii, hipertensiune arterială și îngustarea vaselor de sânge. Aceste probleme pot fi rezolvate prin consumul de struguri. Caracteristicile alcaline din struguri lărgesc vasul de sânge, astfel încât femeile gravide să nu se confrunte cu aceste boli grave.

Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem și este partenerul exclusiv al Seracell. Seracell funcţionează în strânsă legatură cu Facultatea de Medicină a Universităţii Rostock, una dintre cele mai vechi universităţi din nordul Europei.Viața copilului tău este primordială, de aceea noi dorim să îți oferim cele mai bune servicii. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.

Publicat de
andreea

Articole recente

  • Mamici Informate - Celule Stem

STUDIU: Terapia cu celule stem din cordonul ombilical pentru leziunile cerebrale perinatale

Diagnosticul anomaliilor fetale se stabilește în timpul sarcinii în proporție de 40-60%. Din păcate, nu…

februarie 10, 2022
  • Tratamente Celule Stem

Ce sunt celulele placentare? Boli grave care se pot trata cu celulele stem recoltate din placentă

Placenta este un organ remarcabil care este esențial pentru producerea vieții umane. Placenta îi asigură…

februarie 8, 2022
  • Tratamente Celule Stem

Anemia Fanconi la copii – Cum se manifestă și de ce este importantă recoltarea celulelor stem

Interesul pentru cercetarea celulelor stem din cordonul ombilical a crescut semnificativ din 1988, după primul…

ianuarie 31, 2022
  • Tratamente Celule Stem

STUDIU: Tratament cu celule stem din placenta pentru durerile cauzate de artrită

Placenta umană este un organ unic care creează o legătură între făt și peretele uterin.…

ianuarie 28, 2022
  • Tratamente Celule Stem

STUDIU: Terapia cu celule stem restabilește funcția imună la copiii cu SCID

Imunodeficiența severă combinată (SCID) este numele unui grup de tulburări genetice care fac ca bebelușii…

ianuarie 21, 2022
  • Tratamente Celule Stem

STUDIU: Tratamentul displaziei bronhopulmonare cu celule stem la nou-născuții prematuri

Displazia bronhopulmonară la bebeluși, cunoscută și sub denumirea de boala pulmonară cronică la copii, se…

ianuarie 13, 2022