CELULE STEM

Celulele stem sunt celule cu o extraordinară capacitate de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferențiate(celule nervoase,
hepatice, etc.) putând astfel să reînnoiască și să refacă țesuturi afectate sau distruse.

Autoregenerare

Celulele stem au capacitatea de a trece prin mai multe runde de diviziuni și de a menține o stare nediferențiată.

Diversificare

Celulele stem au capacitatea de a se dezvolta în orice tip de celule adulte. Caracteristica principală a acestora este de înlocuire a celulelor moarte, regenerând astfel țesuturile deteriorate.

În funcție de tipul de celule stem, respectiv hematopoietice sau mezenchimale, acestea se pot dezvolta în peste 220 de tipuri de celule
diferite din organism.

Aceste celule au capacitatea de a se transforma în diferite celule sanguine, inclusiv celule albe din sânge, fiind utilizate în mai multe terapii actuale cum ar fi terapia cancerului în vederea reparării sistemul imunitar.

Celulele VSELs- împartășesc multe dintre caracteristicile celulelor stem embrionare, ceea ce înseamnă că gama de tipuri de țesuturi la care se pot diferenția este mult mai mare decât la majoritatea celorlalte tipuri de celule stem.

Aceste celule au capacitatea de a se transforma într-o gamă imensă de tipuri de țesuturi, inclusiv: țesut nervos, țesut muscular și cartilaginos. Sunt considerate extrem de importante pentru terapiile regenerative unde medicii vor căuta să repare aceste tipuri de țesut cu celule stem mezenchimale, existând chiar posibilitatea dezvoltării de organe noi.

CEA MAI BUNA SURSA DE CELULE STEM

Celulele stem se găsesc în multe părți ale corpului uman, însă unele surse conțin concentrații mai mari decât altele. Embrionii umani sunt, de asemenea, surse excelente de celule stem, însă utilizarea lor este controversată și ilegală în majoritatea țărilor. Sângele și țesutul din cordonul ombilical sunt cea mai bogata si cea mai pura sursă de celule stem pe care copilul dumneavoastra o va putea avea vreodata si stocarea acestora va ofera posibilitatea de a proteja sanătatea copilului dumneavoastra. Mai mult, ele pot fi colectate cu ușurință și în siguranță, apoi depozitate în cel mai sigur mod astfel încat acestea sa poata fi utilizate pentru tratarea problemelor viitoare de sănătate. Acest tabel comparativ explica avantajele colectarii celulelor stem din sângelesi tesutul cordonului ombilical fata de celelalte surse.

MODALITATI DE RECOLTARE A CELULELOR STEM

IATA DE CE RECOMANDAM TOTICYTE-
TEHNOLOGIA DE PROCESARE #1 IN LUME

TotiCyte reţine 97% din celulele stem hematopoietice post-procesare şi 63% din celulele stem hematopoietice post-decriogenare. Acest lucru înseamnă că această metodă recuperează de 2,1 ori mai multe celule stem post-decriogenare decât metoda de procesare actuală lider în industrie.

Celulele stem izolate care utilizează TotiCyte au, de asemenea, o performanţă cu 20% mai bună decât liderul în industrie pentru multiplicarea celulară (unităţi formatoare de colonii sau UFC). UFC este un indicator prin care centrele de tratament evaluează cât de bine vor acţiona celulele stem în terapie. Având în vedere numărul total al celulelor care au supraviețuit în urma decriogenării, precum și capacitatea fiecăreia dintre ele de a se înmulți în UFC, TotiCyte obține de 3x mai multe celule în scopul tratamentului decât sistemele concurente din Marea Britanie.

TotiCyte asigură viabilitate ridicată a celulelor atât după procesare cât și după decriogenare.

TotiCyte asigură șanse mai mari de compatibilitate în cazul tratamentelor alogene.

TotiCyte elimină 99% din globulele roșii, semnificativ mai mult decât oricare altă metodă.

Probele procesate cu TotiCyte sunt gata imediat pentru tratament, în majoritatea cazurilor neimpunându-se nicio restricție de spălare.

Acest grafic arată viabilitatea celulelor stem hematopoietice (CD34+) pentru metoda TotiCyte în comparație cu alte metode de separare a sângelui din Marea Britanie

ALEGETI OFERTA PENTRU CELULELE STEM

SERVICII SUPLIMENTARE OPTIONALE

Tesut din cordonul ombilical (celule mezenchimale)

Esantioane multiple in doua locatii diferite din punct de vedere geografic

Asigurare medicala pentru terapii cu celule stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

termenii si conditiile

Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!