Asigura viitorul bebelusului prin stocarea celulelor placentare

Numai cu Cells4Life partenerul Baby Stem în România.

Beneficiile placentei dumneavoastra continuă mult după nașterea bebelușului.
Acesta conține miliarde de celule placentare, care sunt cercetate în cadrul studiilor clinice pentru a trata afecțiuni precum artrita, accidentul vascular cerebral și diabetul. Cu serviciul de colectare a placentei, puteți păstra acest potențial terapeutic timp de decenii și puteți proteja sănătatea pe termen lung a familiei.

Ce sunt celulele placentare?

Cells4Life stocheaza celulele placentare din vilii corionici care se găsesc în placenta dumneavoastră. Vilii corionici sunt structuri mici, asemănătoare copacilor, care se extind în afara corionului. Corionul este membrana exterioară a sacului care ține copilul în timpul sarcinii.

Pe măsură ce bebelușul se dezvoltă, vilii corionici maximizează contactul cu sângele mamei pentru a se asigura că primește toți nutrienții esențiali și celulele de care are nevoie pentru a crește în uter. Aceasta înseamnă că vilozitatile corionice ale placentei sunt puternic bogate în celule stem. Datorită colectării placentei, aceste celule pot continua să susțină sănătatea bebelușului pentru anii următori.

Placenta și sângele din cordonul ombilical

Cells4Life, partenerul Baby Stem, este singura bancă de celule stem din Marea Britanie care oferă stocarea placentei, ceea ce înseamnă că puteți alege atât placenta, cât și sângele din cordonul ombilical, astfel maximizați posibilitățile terapeutice ale probelor bebelușului dumneavoastră.

De ce să recoltăm celule placentare?

Alegerea recoltării celulelor placentare este o investiție în viitorul bebelușului tău. Ii asiguri accesul la noi terapii pe măsură ce devin disponibile.

Puternic

Celulele prelevate din placentă sunt perinatale, ceea ce înseamnă că sunt mai tinere și mai pure, prin urmare, au un potențial mai mare într-o varietate de tratamente.

Sigur

Recoltarea celulelor placentare este rapidă, simplă, sigură și complet neinvazivă.

Unic

Celulele din vilii corionici sunt unice. Sunt potrivite perfect pentru bebeluș și pot fi folosite și de mamă în terapii. Alegând recoltarea de placentă puteți proteja sănătatea pe termen lung a întregii familii.

Ce sunt celulele placentare și ce pot face acestea?

Oamenii de știință încă descoperă utilizări potențiale pentru vilii corionici,
dar au o promisiune incredibilă într-o listă de tratamente ce se află într-o continuă creștere:

Boala de inima

În Marea Britanie există aproximativ 7,4 milioane de persoane cu boli de inimă.
Celulele prelevate din surse prenatale, cum ar fi celulele prelevate din vilii corionici, au un potențial mare în dezvoltarea țesutului cardiovascular. Oamenii de știință se așteaptă ca acestea să poată fi utilizate pentru a crea valve cardiace și poate chiar să înlocuiască vasele de sânge.

Osteoartrita

8,75 milioane de oameni necesită tratament pentru osteoartrita în Marea Britanie în fiecare an.
În China, cercetătorii injectează în prezent celule derivate din vilii corionici în genunchii artritici pentru a determina dacă pot reduce inflamația, rigiditatea, durerea și pierderea mișcării.

Accident vascular cerebral ischemic

1 din 6 persoane va avea un accident vascular cerebral în timpul vieții
Studiile la animale sugerează, de asemenea, că celulele din vilii corionici ar putea fi utilizate pentru a ajuta pacienții care se recuperează după un accident vascular cerebral, în special datorită capacității lor de a încuraja creșterea în zone precum creierul.

Boala Crohn

Boala Crohn afectează 0,5-1% dintre persoanele din Marea Britanie
Studiile preclinice au folosit celule din vilii corionici pentru a reduce inflamația ficatului, care este un simptom al bolii Crohn.

Diabetul de tip 2

3,5 milioane de persoane au diabet de tip 2 în Marea Britanie.
Celulele din vilii corionici au fost, de asemenea, utilizate în studiile clinice pentru diabetul de tip 2. După ce au primit celule stem din placentă, pacienții cu diabet zaharat de tip 2 au prezentat niveluri crescute de insulină și 4 din 10 pacienți și-au redus dozele de insulină cu peste 50%.

Cum funcționează colectarea și depozitarea placentei?

Achiziționarea serviciilor placentare este simplă, sigură și rapidă.

1. Solicitați informații și oferta personalizată

Serviciul dumneavoastra de colectare a placentei începe prin solicitarea unor informații importante legate de depozitarea sângelui din cordonul ombilical și colectarea placentei.

2. Comandați kitul de recoltare placentar

Sunați la +40 (0)31 630 1001 pentru a comanda kitul și pentru a personaliza serviciul dumneavoastră. Pentru început, va trebui să completați câteva formulare legale și vă vom trimite kitul prin curier în ziua următoare.

3. Ziua cea mare !

Când mergeți la spital, asigurați-vă că luați cu dumneavoastra si
kitul de recoltare placentar.

4. Anuntati personalul medical

Colectarea celulelor placentare este simplă, dar asigurați-vă că includeți serviciul nostru în planul dvs. de naștere.Acest lucru vă asigură că echipa dvs. de naștere știe că ați ales o astfel de recoltare.

5. Colecția de placentă

Odată ce bebelușul s-a născut și placenta este eliminată, medicul va folosi kitul de recoltare placentar si / sau kitul pentru sângele si tesutul cordonului ombilical.

6. Anuntati reprezentantul medical in max 2 h de la nastere!

Odată ce recoltarea este completă, trusa de recoltare va fi trimisă in laboratoarele Cells4Life pentru procesare, acesta fiind deschis 24h/24 7/7 zile 365 de zile pe an.

 

Probele recoltate vor fi supuse imediat testării și procesării, iar în termen
de aproximativ 21 de zile, primiti certificatul de stocare.

Aflați mai multe despre procesul nostru de colectare

Ce face placenta?

În timpul sarcinii, placenta transmite oxigenul și substanțele nutritive din sângele mamei către bebeluș prin intermediul cordonul ombilical. De asemenea, transportă deșeurile evacuate de fat, printre care dioxidul de carbon, înapoi in sangele mamei, iar organismul acesteia le va elimina.

Placenta îndeplinește si alte funcții vitale – de la producerea de hormoni care susțin dezvoltarea bebelușului, până la protejarea împotriva infecțiilor și furnizarea de anticorpi ce imunizeaza copilul timp de trei luni după naștere.

În mod semnificativ, celulele stem existente în placenta ajuta fatul să crească în uter, contribuind la dezvoltare sanatoasa a acestuia. De asemenea, pe termen lung ele pot continua să îi protejeze sănătatea, prin recoltarea placentei și stocarea celulelor placentare dar și a membranei amnion.
 

De ce să alegeți Baby Stem partenerul băncii Cells4Life în România?

Cells4Life este singura bancă din Marea Britanie ce stochează placenta procesata. Acestia au o experiență în domeniul medical de peste 18 ani, dezvoltand brevete de inventie revolutionare si tehnologii unice in lume.
Serviciile lor au fost concepute pentru a oferi atat bebelusului cat si întregii familii una dintre cele mai bune protecții în ce privește sănătatea pe termen lung.

Iată doar câteva dintre beneficiile oferite de Cells4Life pentru serviciile amnion și celule placentare :

  • Mai multe celule pentru mai multe oportunități de tratament
  • Eșantionare multiplă și stocare în două locații
  • Asigurarea celulelor stem
  • Cea mai cuprinzătoare gamă de servicii
  • Laborator deschis pe tot parcursul anului 24/24 de ore și 7 zile din 7
  • Curieri dedicati si autorizați internațional pentru transportul probelor biologice
  • Tehnologie de vârf în industrie
  • Licențiat HTA

Întrebări rapide

Cât costă stocarea și procesarea placentei?

Prețul variază în funcție de serviciul pe care îl alegeți, puteți opta pentru stocarea membranei amnion sau pentru stocarea celulelor placentare și a membranei amnion. Solicita o oferta

Vilii corionici apartin mamei sau fatului?

Placenta este un organ matern și aparține mamei atat în timpul sarcinii cat și după naștere. De aceea, avem nevoie de acordul mamei pentru a colecta probele. Cu toate acestea, odată ce placenta a fost procesată și celulele izolate, acestea vor aparține bebelușului dumneavoastră.

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici