Mamici fericite recomanda Baby Stem

Mihaela Olteanu Popa

Pentru mine Baby Stem este cea mai importantă investitie. Reprezintă sigurantă pentru viitorul copilului meu privind sănătatea acestuia,o liniste ca i-am putut oferi cel mai de pret cadou. Multumesc pentru profesionalism,pentru calitatea de care au dat dovada,multumesc Doamnei Dr. Crisan Alexandra, deoarece datorită dansei am reusit sa intru in contact cu dansi, multumesc Germania, care pentru mine înseamnă calitate,inclusiv laptele puiutului meu si nu numai le cumpăr de acolo.


Mihaela Olteanu Popa
Mihaela Economescu

Ne-am decis sa mergem mai departe cu BabyStem dupa o atenta documentare. Eram decisi sa recoltam sangele de cordon ombilical cunoscand prea bine beneficiile pe care le aduc celulele stem continute. Am privit acest fapt ca pe o asigurare a linistii ulterioare, ca pe o sansa care poate face diferenta intr-un moment de cumpana. Am gasit la BabyStem colaboratori seriosi si amabili. Desi erau la inceput pe piata romaneasca si practic nu mai auzisem de ei pana la targul de profil Baby Expo, au reusit sa ne convinga prin modul in care si-au prezentat partenerul german Seracell. Ulterior ne-am documentat cu atentie si am apreciat indeosebi experienta clinica a Seracell, a personalului implicat direct in cercetare si transplant clinic, precum si aplicarea normelor GMP la prelucrare. Un alt aspect care a contat in alegerea facuta a fost legat de faptul ca Seracell va realiza pregatirea probei in eventualuitatea utilizarii in acord cu cerintele medicului curant. Acum, dupa ce am primit rezultatele privind probele stocate sunte multumiti de alegerea facuta si privim linistiti viitorul.


Mihaela Economescu
Laura Mihaela Eskiocak

Venirea pe lume a unui copil este un prilej de emotie si bucurie în viata familiei, dar si un moment de reflectie, în care viitorii părinti îsi constientizează si asumă noile responsabilităti. Sănătatea copilului devine prioritatea absolută. Acesta este unul din motivele pentru care am optat pentru prelevarea de celule stem , pe care o privesc ca pe o asigurare de viata a copilului meu, o sansa in plus de care pot beneficia copii nostri. Sper din toata inima sa nu am niciodata nevoie sa le folosesc.


Laura Mihaela Eskiocak
Georgiana Iftimie

Buna ziua, va trimit acest mail pentru a va da un feedback pentru serviciile dumneavoastră! In acea perioada eram in căutare si am stat de vorba cu toate clinicile care se ocupa de celule stem. Reprezentantul baby stem a fost singurul care m-a convins, prin răspunsuri clare la toate întrebările, cat si printr o sinceritate si o abordare mai sensibilă a problemei! In plus, felul in care am fost tratati, fiind operata de urgentă, si primind kitul contra cronimetru, ne a încântat! Daca si pretul ar fi mai Mic, ar fi tare bine, pentru ca a fost un efort foarte mare, intr o perioada cu multe cheltuieli. Cred ca daca nu s-ar depăsi suma de 1000 EUR, nu ati mai avea concurenta!
Va multumim!


Georgiana Iftimie
Gabriela Zarescu

Am ales Baby Stem-Seracell pentru profesionalismul german de care au dat dovada, implicarea echipei de la semnarea contractului pana la primirea certificatului! O echipa de nota 10!


Gabriela Zarescu
Diana Iliescu

Trebuie sa ai mare grija cand alegi o banca de celule stem. Experienta, calitatea si siguranta sunt 3 dintre motivele pentru care am ales BS.


Diana Iliescu
Diana Gonzali

Cea mai importanta investitie este investitia in sanatatea copilului meu. Nimic nu este mai important decat copiii. Multumesc Baby Stem pentru tot suportul acordat, pentru profesionalism si seriozitate!
Multumim.
Diana, Andrea si Sabrina Gonzali


Diana Gonzali
Cristina Grama

Andrei a venit ca o minune in viata noastra. Dupa 3 ani rugile noastre si ale baietelului nostru mai mare erau in sfarsit ascultate: urma sa aiba un fratior! De asta data eram hotarati sa recoltam celule stem din cordonul ombilical. Asa ca am inceput sa ne documentam. La inceput mai timid, caci mai aveam destul timp pana sa luam o hotarare definitiva 🙂
Insa Andrei nu a fost de acord cu noi si a hotarat sa vina cu o luna mai devreme. Asadar decizia trebuia luata mai devreme, mult mai devreme si in decurs de cateva ore. Sotul meu a mai dat cateva telefoane, a incercat sa ia legatura cu mai multe firme din domeniul recoltarii celulelor stem, iar singurii care au avut abilitatea de a rezolva in doar trei ore atat partea contractuala, cat si livrarea trusei au fost cei de la Baby Stem. Ulterior ne-am dat seama ca am facut cea mai buna alegere si din punctul de vedere al raportului calitate-pret, perioada de stocare a celulelor etc.
Multumim Baby Stem pentru echipa frumoasa si serviciile profesioniste pe care le aveti!


Cristina Grama
Cristina Badea

Una din cele mai importante decizii din viata celor care devin parinti este alegerea bancii pentru stocarea celulelor stem. Factorii care au stat la baza alegerii Baby Stem au fost experienta, calitatea si profesionalismul de care au dat dovada.


Cristina Badea
Corina Dumitrescu

Baby stem este o societate de incredere cu multiple optiune de plata si asigurarea analizei, transportului si stocarii probelor. Am fost si suntem multumiti de serviciile societatii dvs, ale personalului foarte amabil si disponibil in orice moment a ne ajuta.
Va multumim!


Corina Dumitrescu

Părerea ta contează!

Aceasta este pagina în care părerea ta, importantă pentru noi, poate inspira şi alţi părinţi. Este un forum deschis în care îţi poţi împărtăşi părerea cu privire la recoltarea de celule stem, idei despre celule stem pro şi contra, păreri despre celule stem – un forum dedicat în exclusivitate ţie!

Orice experienţă a ta contează, este importantă pentru noi şi te invităm să ne împărtăşeşti toate trăirile, temerile sau bucuriile, descoperirile legate de această perioadă minunată prin care treci şi colaborarea cu noi, experienţa legată de celule stem: păreri sincere şi emoţii pentru care îţi vom fi alături!

Îţi mulţumim că ai ales Baby Stem!

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici