Clamparea Cordonului
Intarziata & optima

100% compatible cu stocarea sangelui din cordonul ombilical

Când alegeți Baby Stem, partenerul Cells4Life

Recoltarea sângelui din cordonul ombilical este pe deplin compatibilă cu clamparea întârziată sau optimă a cordonului ombilical, prin intermediul pachetului CellsPlus, ce are la baza tehnologia revoluționară de separare TotiCyte.

Clamparea întârziată si optimă a cordonului reduc cantitatea de sânge disponibilă pentru recoltarea sângelui din cordonul ombilical.

După aceasta recoltare, în funcție de metoda de prelucrare utilizată, probele sunt adesea prea mici pentru procesare sau conțin prea puține celule pentru uz terapeutic.

Cu pachetul Cells Plus, Cells4Life poate prelucra în continuare aceste volume mici de sânge și conform testelor efectuate de către aceștia furnizează de 3 ori mai multe celule stem în punctul de tratament fata de separarea celulara AXP.

Alege TotiCyte, cea mai avansată tehnologie pentru celule stem!

De 3x mai multe celule stem pentru copilul tau. În urma testelor efectuate de Cells4Life in comparatie cu separarea celulara AXP, s-a dovedit ca Toticyte ofera cel puțin de 3X mai multe celule stem pentru copilul tău în cazul unui tratament. În plus, această tehnologie este singura care elimină 99% din globulele roșii si păstrează toate tipurile de celule din probă. Din aceste motive Toticyte este considerată cea mai avansată tehnologie pentru procesarea celulelor stem.

Ce inseamna clamparea intarziata sau optimă a cordonului ombilical?

Clamparea întârziată a cordonului este recomandată de Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire (NICE), iar creșterea gradului de conștientizare înseamnă că tot mai mulți părinți apelează la clamparea întârziată sau optimă a cordonului pentru a oferi bebelușului cel mai bun început de viață posibil. Clamparea întârziată a cordonului este în cazul în care cordonul ombilical cordonul este prins după două minute, iar clamparea optimă a cordonului este în cazul în care prinderea este întârziată atâta timp cât este nevoie, pana cand nu mai pulsează și devine alb.

De ce sa alegi clamparea intarziata sau optimă a cordonului?

S-a dovedit că clamparea imediată a cordonului reduce rezerva de sânge a bebelușului cu până la 34% si a numărului de celulele roșii ale sângelui cu până la 50%. [1] [2] [3] Literatura de specialitate indică faptul că amânarea clampării pentru cel puțin 30 de secunde reduce mortalitatea în totalitate, în special la bebelușii prematuri, cu 32%.
În ciuda acestui fapt, 40% dintre nașterile din Marea Britanie folosesc clamparea imediată a cordonului și astfel mulți copii pierd aceasta șansa de a avea acest sânge suplimentar, considerat vital.

Clemarea întârziată sau optimă a cordonului este compatibilă cu stocarea sângelui din cordonul ombilical?

Clamparea intarziata și în mod special clamparea optimă a cordonului, de obicei, înseamnă că există mai puțin sânge în cordonul ombilical pentru colectare. Chiar dacă rămâne sânge, este posibil să se fi coagulat.

În cazul unei prinderi optime a cordonului, este adesea posibil să se colecteze doar 10-20 mililitri de sânge drenat din placentă. Majoritatea metodelor de procesare a sângelui din cordonul ombilical necesită cel puțin 40 ml de sânge.

Diferența o face pachetul CellsPlus

Cu Cells Plus nu este nevoie să faceți compromisuri, se adaptează perfect clamparii intarziate sau optime, totul pentru un viitor mai sigur

Serviciul CellsPlus este cel mai popular pachet de procesare din portofoliu atat în Marea Britanie cat si în România.

Vă oferă libertatea de a alege atât să vă protejați copilul la naștere cu o clampare întârziată și optimă a cordonului, cât și în viitor, prin salvarea celulelor stem din sângele acestora. CellsPlus se bazează pe TotiCyte, tehnologia revoluționară

Cells4Life de procesare a sangelui, brevetată de aceștia. Aceasta poate fi aplicată cu succes pe probe mici de sânge din cordonul ombilical pentru a livra de 3 ori mai multe celule stem la punctul de tratament decât serviciul standard de separare celulară. [5]

Nașterea este un proces biologic, deci nu există niciodată garanții, dar alegerea Cells Plus înseamnă că întreaga familie nu trebuie să facă compromisuri. Puteți alege clamparea întârziată a cordonului și sunt șanse mari sa pastrati celulele stem ale bebelușului.

Stocare țesut din cordonul ombilical

Recoltarea de țesut și implicit a celulelor stem din cordonul ombilical este 100% compatibilă cu fiecare alegere de naștere. Tot ce se solicită este o secțiune nedeteriorată a cordonului ombilical, care odată tăiată, este plasată într-o soluție salină imediat după naștere. Clamparea întârziată și optimă a cordonului nu are niciun impact asupra acestei proceduri, așa că, chiar și în cazul puțin probabil în care nu colectăm suficient sânge, este aproape întotdeauna posibil să depozitați țesutul cordonului.

Celulele stem ale țesutului ombilical pot fi chiar mai puternice decât sângele din cordonul ombilical pentru terapiile regenerative, astfel încât colectarea țesutului ombilical este si ea importantă.

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Referinte

[1] McDonald S. Physiology and management of the third stage of labour. In: Fraser D, Cooper M editor(s). Myles Textbook for Midwives. 14th Edition. Edinburgh: Churchill Livingstone, 2003.

[2] Mercer JS. Current best evidence: a review of the literature on umbilical cord clamping. Journal of Midwifery & Women’s Health 2001;46(6):402‐14.

[3] Mercer JS. Current best evidence: a review of the literature on umbilical cord clamping. In: Wickham S editor(s). Midwifery: Best Practice. Vol. 4, Edinburgh: Elsevier, 2006:114‐29.

[4] Palethorpe RJ, Farrar D, Duley L. Alternative positions for the baby at birth before clamping the umbilical cord. Cochrane Database of Systematic Reviews 2010, Issue 10. [DOI: 10.1002/14651858.CD007555.pub2]

[5] We have conducted in-house testing that shows TotiCyte recovers three times more stem cells at the point of therapy than any other method we have tested. A summary of these experiments can be found here

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici