PARTENERII NOSTRI

ANT

Agentia Nationala de transplant autorizeaza bancile de celule stem din Romania pentru activitatea de import/export de sange din cordonul ombilical si tesut in baza O.G nr 79/2004 si conform Titlului VI din Legea 95/2006


ANT
Institutul standardelor Britanice

Cells4Life este membru activ al British Standards Institute, demonstrând angajamentul de a menține cele mai înalte standarde și dezvoltarea continuă și îmbunătățirea tuturor sistemelor și proceselor noastre.


Institutul standardelor Britanice
Asociația Națională de Flebotomiști (NAP)

Cells4Life a proiectat și implementat unicul curs de formare aprobat de Asociația Națională de Flebotomiști (NAP) astfel sângele din cordonul ombilical al bebelușului nu poate fi în mâini mai sigure sau mai calificate.


Asociația Națională de Flebotomiști (NAP)
Standardul UK NEQAS

Standardul britanic NEQAS pentru serologie este un standard internațional de calitate care demonstrează că mașinile de testare Cells4Life funcționează la cel mai înalt nivel din industrie. Acest lucru asigură că toate rezultatele testelor pe care le furnizează sunt fiabile și exacte.


Standardul UK NEQAS
fca

Autorizarea din partea FCA este o cerință legală dacă o companie oferă termeni de plată mai mari de 12 luni sau factură sau o taxă de administrare. Este important să verificați dacă o întreprindere are autorizație dacă încheiați un contract de credit cu aceștia pentru a vă asigura că acordul este legal. De asemenea, autorizația FCA permite companiei Cells4Life să ofere serviciul de asigurare + Protect.


fca
licenta HTA

Pentru a se asigura că băncile de sânge din cordonul ombilical respectă un anumit standard, toate companiile din Europa trebuie să respecte Directiva UE privind celulele și țesuturile. Autoritatea pentru Tesuturile Umane (HTA) functioneaza in Marea Britanie dupa aceasta Directiva si toate bancile de sânge din cordonul ombilical din Marea Britanie sunt obligate sa deține o licență HTA conform legislatiei.


licenta HTA
dhl

As a leader in express delivery, DHL offers solutions tailored to various sectors including the medical and pharmaceutical industry in more than 220 countries and territories. To be precise, DHL Medical Express specializes in the delivery of urgent shipments with specific temperature requirements.

Speed is crucial in almost every branch of the economy. When it comes to the medical and pharmaceutical industry in particular, speed is vital in every sense of the word. Not only do medical supplies have to be delivered to hospitals, laboratories and research institutions safely and in one piece, they must also arrive exactly on time. In most cases there is absolutely no margin for delays.

Whether you’re shipping investigational medicinal products, clinical supplies or patient samples to hospitals, laboratories or research centers, with DHL Medical Express you can rest assured that your parcel will arrive exactly at the appointed time.


dhl
TNT Express

TNT Express se pozitioneaza ca partener de incredere la nivel global pentru servicii express si solutii logistice. Linia de produse Clinical Express oferita de TNT Express ca solutie de transport, este conceputa special pentru sectorul de asistenta medicala, bazandu-se pe cele mai inalte standarde ale masurilor de siguranta, fiabilitate si viteza. Pentru Baby Stem – Seracell, probele de sange sunt intotdeauna colectate de TNT Express 24 ore pe zi, 365 zile pe an.

Toate documentele de transport, codurile de bare si etichetele sunt create electronic si sunt supuse unui set strict de reguli pentru intregul proces de transport al probelor de sange ombilical, de la preluarea lor la clinica pana la livrarea acestora la laboratoarele Cells4Life din Marea Britanie. Cooperarea cu Baby Stem este un prim exemplu al solutiilor specifice industriei oferite in sectorul de asistenta medicala.


TNT Express
nanocool

Înființată în 2005, NanoCool produce ambalaje compacte cu temperatură controlată, folosind tehnologii inovatoare. Ei dezvoltă, testează și fabrică produse la sediul lor din Albuquerque, New Mexico. După colectare, probele Cells4Life sunt transportate cu ajutorul ambalajului NanoCool, care menține temperaturi între 2 ° C și 8 ° C în timpul transportului pentru proba copilului dumneavoastră.


nanocool

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici