Alege TotiCyte, cea mai avansată tehnologie pentru celule stem!

De 3x mai multe celule stem pentru copilul tau.*

Alege TotiCyte, cea mai avansată tehnologie pentru celule stem!
De 3x mai multe celule stem pentru copilul tau.*

*În urma testelor efectuate de Cells4Life in comparatie cu separarea celulara AXP, s-a dovedit ca Toticyte ofera cel puțin de 3X mai multe celule stem pentru copilul tău în cazul unui tratament. În plus, această tehnologie este singura care elimină 99% din globulele roșii si păstrează toate tipurile de celule din probă. Din aceste motive Toticyte este considerată cea mai avansată tehnologie pentru procesarea celulelor stem.

Baby Stem reprezintă exclusiv în România tehnologia TotiCyte, cea mai avansata, ce permite stocarea a cel puțin de 3X mai multe celule stem pentru copilul tău.
Laboratoare proprii acreditate la cel mai înalt nivel HTA – Human Tissue Authority cu respectarea standardului UK NEQAS.
13 probe din sângele și țesutul cordonului ombilical, eliberate și utilizate în tratamente cu celule stem.
Personalul medical disponibil pentru procesarea probelor 24h din 24, 7 zile din 7, 365 zile pe an inclusiv în perioada sărbătorilor legale.
Triplă protecție: Asigurare în caz de neglijență de până la 1 milion de lire sterline; Asigurare în caz de faliment al companiei prin intermediul unui cont escrow; Asigurare medicală facultativă pentru tratamentul cu celule stem.
Siguranță maximă, posibilitatea stocării probei în două laboratoare aflate în locații geografice diferite.
Peste 16 ani de experientă în domeniul medical; brevete de inveții revoluționare și tehnologii unice.
Peste 140.000 de probe procesate și stocate, fiecare în până la 9 eșantioane independente.

Cum functioneaza?

TotiCyte reţine 97% din celulele stem hematopoietice post-procesare şi 63% din celulele stem hematopoietice post-decriogenare. Acest lucru înseamnă că această metodă recuperează de 2,1 ori mai multe celule stem post-decriogenare decât metoda de procesare actuală lider în industrie.

Celulele stem izolate care utilizează TotiCyte au, de asemenea, o performanţă cu 20% mai bună decât liderul în industrie pentru multiplicarea celulară (unităţi formatoare de colonii sau UFC). UFC este un indicator prin care centrele de tratament evaluează cât de bine vor acţiona celulele stem în terapie. Având în vedere numărul total al celulelor care au supraviețuit în urma decriogenării, precum și capacitatea fiecăreia dintre ele de a se înmulți în UFC, TotiCyte obține de 3x mai multe celule în scopul tratamentului decât sistemele concurente din Marea Britanie.

TotiCyte asigură viabilitate ridicată a celulelor atât după procesare cât și după decriogenare.

TotiCyte asigură șanse mai mari de compatibilitate în cazul tratamentelor alogene.

TotiCyte elimină 99% din globulele roșii, semnificativ mai mult decât oricare altă metodă.

Probele procesate cu TotiCyte sunt gata imediat pentru tratament, în majoritatea cazurilor neimpunându-se nicio restricție de spălare.

Acest grafic arată viabilitatea celulelor stem hematopoietice (CD34+) pentru metoda TotiCyte în comparație cu alte metode de separare a sângelui din Marea Britanie

96.9% 63.2% 90.6% 40.9% 89.9% 29.8% 68.6% 26%

CEA MAI AVANSATA TEHNOLOGIE PENTRU CELULE STEM

Ambasada Marii Britanii în România a găzduit evenimentul de semnare a Acordului de Parteneriat dintre compania Cells4Life, banca de celule stem #1 în Marea Britanie și compania românească Baby Stem. Cele două companii vor aduce împreună, în exclusivitate în România, TotiCyte, o tehnologie unică și inovatoare de testare, procesare și stocare a celulelor stem provenite din sângele cordonului ombilical, tehnologie considerată a fi cea mai avansată pentru procesarea celulelor stem.

Suntem mândri că o companie din Regatul Unit aduce în România inovația britanică în domeniul serviciilor de sănătate. Adam Sambrook

Adjunctul Ambasadorului Britanic

Sunt bucuros că membrul camerei noastre BRCC, Baby Stem, promovează în mod exclusiv în România cea mai inovatoare și revoluționară tehnologie pentru procesarea și stocarea sângelui din cordonul ombilical, tehnologie dezvoltată de Cells4Life – Banca de celule stem #1 în Marea Britanie.

Charles Croker

CEO, Camera de Comerț Britanico-Română, BRCC

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici