Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Va rugam sa cititi cu atentie acest acord care contine termenii si conditiile www.babystem.ro!
Prin accesarea sau utilizarea site-ului www.babystem.ro dumneavoastra (denumit in continuare „utilizator”) confirmati faptul ca ati luat la cunostinta de existenta, ati citit, ati inteles si ati fost de acord fara obiectii cu toti termenii prezentului acord si cu toti termenii si conditiile acestui site.
Daca nu sunteti de acord cu toti termenii prezentului acord, va rugam sa parasiti imediat site-ul www.babystem.ro si sa NU-L ACCESATI SAU UTILIZATI.

2. Cine suntem?
www.babystem.ro apartine si este administrat de SC BABY STEM CELLS SRL. Adresa de corespondenta este: Bucuresti, Sector 2, Sos. Dobroesti, nr. 7, bl. 4, ap. 13. SC BABY STEM CELLS SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/238/2012, CUI RO 29529639. E-mail: [email protected], tel: 0040 (0) 311 024 047.

3. Informatii generale
Baby Stem este partenerul exclusiv pentru România al băncii de celule stem numărul 1(în ceea ce privește recoltările lunare și eliberările totale) din Germania, Seracell AG (www.seracell.de) – al cărei sediu central se află în Berlin. 
BABY STEM CELLS SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau anula oricare dintre Termenii si Conditiile site-ului in functie de cum considera necesar. Aceste schimbari pot include, printre altele, adaugarea anumitor taxe sau comisioane. Daca BABY STEM CELLS SRL face modificari substantiale, veti fi notificati prin email si / sau anuntand printr-un text in SITE modificarile aduse.
Va sugeram sa recititi acest anunt important care contine modificarile Termenilor si Conditiilor si a Acordului de Confidentialitate din cand in cand pentru a fi informat de aceste schimbari. Orice utilizare a acestui SITE de catre Utilizator dupa o astfel de notificare 
presupune acceptarea modificarilor din partea Utilizatorului.
Prin folosind acestui site Utilizatorul este de acord fara obiectii sa respecte toti Termenii si Conditiile care se gasesc aici.

4. Utilizatorii
Desi BABY STEM CELLS SRL depune toate eforturile sa ofere servicii fara defectiuni tehnice, posibilitatile de utilizare pot fi limitate si/sau intrerupte temporar mai ales datorita operatiunilor de intretinere, a perfectionarii si/sau altor perturbari. In anumite situatii se poate ajunge in acest context la pierderi de date.

Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor sale, daca exista. Desi Internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt in afara puterii BABY STEM CELLS SRL, iar BABY STEM CELLS SRL nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe Internet.

BABY STEM CELLS SRL nu va fi facut responsabil pentru orice deteriorari aduse echipamentului Utilizatorului ca urmare a utilizarii babystem.ro. Utilizatorul este de acord in mod express ca orice utilizare a acestui site se face cu risc asumat de catre user. Nici BABY STEM CELLS SRL, nici partenerii sau oricare dintre angajatii, comerciantii sau terti ai sai la fel ca si angajatii, managerii lor nu garanteaza ca utilizarea acestui site sau a oricarui dintre microsite-uri se va face neintrerupt fara erori. 
Varsta legala pentru trebuie sa fie de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest SITE. Daca aveti insa peste 16 ani dar inca nu ati implinit 18 ani, puteti folosi SITE-ul cu acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui SITE. Nicio persoana cu varsta mai mica de 16 ani nu are voie sa foloseasca acest site.

5. Monitorizare
Utilizatorul nu va posta sau transmite prin acest SITE materiale care incalca in orice fel drepturile celorlalti utilizatori, sau material care este ilegal, amenintator, abuziv, fals, care nu respecta drepturile de autor, vulgar, obscen, profan sau in alt fel respingator, care poate incuraja conduita care are ar putea fi interpretata ca activitate criminala, poate ofensa minoritatile care incalca orice lege sau care, fara acordul BABY STEM CELLS SRL, obtinut in scris in prelabil, contine publicitate sau alte informatii legate de produse sau servicii. 
Orice conduita a User-ului care la discretia exclusiva a BABY STEM CELLS SRL incalca drepturile sau nu permite oricarui alt User sa foloseasca babystem.ro este strict interzisa. Utilizatorul nu va utiliza acest SITE pentru a incuraja sau face solicitari comerciale, religioase, politice sau pentru a face solicitari necomerciale, incluzand – fara a se limita la, solicitarea Utilizatorilor SITE-ului sa devina utilizatori ale altor servicii (fie ca sunt servicii online sau nu) care sunt in competitie directa/indirecta cu cele furnizate de catre BABY STEM CELLS SRL.
Prevederile din art. 5 se aplica in mod egal si exista pentru BABY STEM CELLS SRL, partenerii sai, Comerciantii si pentru terti, si toti vor avea dreptul sa foloseasca si sa intareasca aceste prevederi in mod direct sau din partea lor.
BABY STEM CELLS SRL are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-ului tot timpul pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de BABY STEM CELLS SRL, si de asemenea pentru a verifica daca sunt respectate reglementarile. 
In multe din cazuri, continutul disponibil prin SITE reprezinta opiniile sau judecatile a respectivilor autori sau Utilizatori care nu au relatii contractuale cu BABY STEM CELLS SRL. 
BABY STEM CELLS SRL nici nu sustine nici nu este responsabil pentru acuratetea oricarei opinii sau sfat sau declaratie facuta pe Babystem.ro de catre altcineva decat un angajat Babystem.ro care se ocupa special cu acest lucru. In nici un caz nu va fi BABY STEM CELLS SRL responsabil pentru orice pierdere sau dauna cauzata de o informatie postata de Utilizatori.
Daca nu aveti permisiunea scrisa din partea BABY STEM CELLS SRL nu aveti voie sa postati nici un hyperlink catre alt site.
Fara a limita urmatoarele, BABY STEM CELLS SRL isi rezerva dreptul, fara a avea obligatia, de a scoate orice material pe care BABY STEM CELLS SRL, la discretia sa, considera ca este in neconcordanta cu prevederile prezente aici sau in orice alt fel asemanator.

6. Intimitate si confidentialitate
BABY STEM CELLS SRL respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor Website-ului. BABY STEM CELLS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
In general orice fel de interactiune a Utilizatorului cu SITE-ul (fie ca e in grupuri de discutii, comentarii la un post, etc) e considerata ca fiind neconfidentiala. 
Utilizatorul ii acorda in mod gratuit BABY STEM CELLS SRL dreptul sa foloseasca toate informatiile puse la dispozitie si/sau postate pe babystem.ro, pentru promotii, campanii de marketing, cercetari sau in orice alte scopuri legale fara limitari de timp, spatiu sau orice alt fel de limitare.
BABY STEM CELLS SRL va putea folosi aceasta informatie prin, fara sa se limita la, reproducere, modificare, publicare, editare, traducere, distribuire. Informatia va fi folosita fie singura fie ca parte a altor metode de comunicare, in orice fel, fara limitari teritoriale. BABY STEM CELLS SRL va avea de asemenea dreptul de a acorda aceasta drept de utilizare partenerilor sai sau altor terti.
BABY STEM CELLS SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal. BABY STEM CELLS SRL poate termina acest acord oricand. Fara a limita urmatoarele, BABY STEM CELLS SRL are dreptul sa termine sau sa suspende oricand oricare dintre parole sau conturi are Utilizatorului in eventualitatea in care conduita Utilizatorului, sau in eventualitatea in care BABY STEM CELLS SRL considera la propria-i discretie sa ca e inacceptabil, nu respecta Termenii Acestui Acord.
Pentru mai multe informatii cititi va rugam frumos Acordul De Confidentialitate

7. Marci inregistrate si drepturi de autor
BABY STEM CELLS SRL si www.babystem.ro sunt marci inregistrare. Toate drepturile ale acestor marci inregistrate sunt in mod expres rezervate BABY STEM CELLS SRL. Daca nu e altfel mentionat, toate Marcile Inregistrate care apar in SITE sunt proprietatea BABY STEM CELLS SRL. Tot continutul prezent pe www.babystem.ro este proprietatea exclusiva BABY STEM CELLS SRL, sau este folosit cu permisiunea express a posesorului Marcii Inregistrate. Copierea, distribuirea, transmiterea, postarea, folosirea link-urilor sau modificarea site-ului fara permisiunea in scris a BABY STEM CELLS SRL este strict INTERZISA. Orice violare a acestui acord poate rezulta in incalcarea copyright-ului, a marcii inregistrate sau a oricarei alte proprietati intelectuale iar Utilizatorul poate fi tras la raspundere penala, conform Legii 9 / 1996, revizuita si completata.

8. Informatii generale despre produsele si serviciile BABY STEM CELLS
Echipa BABY STEM CELLS depune toate eforturile pentru a va prezenta, cu buna credinta, informatii pe aceste site, derivate din suerse considerate de BABY STEM ca fiind de incredere si care prezinta acuratete in momentul furnizarii acestora.
Va atragem atentia ca BABY STEM nu garanteaza acuratetea, completitudinea sau actualitatea informatiilor de pe site, iar toate garantiile si conditiile referitoare la site sau continutul acestuia sunt excluse in masura permisa prin lege. 
Caracteristicile tuturor produselor sunte prezentate in detaliu in pagina Oferta Pret. 
In eventualitatea aparitiei unei probleme, nu ezitati sa contactati departamentul Relatii Clienti la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0311024 047 . Va rugam sa cititi cu atentie conditile noastre comerciale. Folosirea website-ului www.babystem.ro si plasarea de intrebari sau cereri prin intermediul agentilor BABY STEM CELLS, prin telefon, prin fax sau on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste prezentele conditii comerciale.

9. Absenta consultului medical 
Acest site nu ofera un consult medical! Nimic din ceea ce studiati pe acest site nu poate fi considerat ca fiind consult medical. Trebuie sa luati cunostiinta de faptul ca datele cuprinse in acest site au scop informativ general si educational si nu trebuie utilizate pentru diagnosticarea sau tratarea altor probleme sau afectiuni de sanatate. Acesta nu reprezinta un inlocuitor al serviciilor profesionale. Informatiile pe care le obtineti de pe acest site pot fi inadecvate cazului dumneavoastra, sau pot fi interpretate eronat. Noi nu ne asumam responsabilitatea pentru modul in care dumneavoastra utilizati informatiile obtinute de pe acest site. De asemenea, va rugam sa observati ca desi noi depunem toate diligentele pentru actualizarea permanenta a informatiilor, informatiile medicale se modifica rapid, iar unele dintre acestea pot fi depasite. Nu trebuie sa interpretati publicarea oricarui tip de continut pe acest site ca fiind un gir acordat opiniilor exprimate acolo, sau garantie referitoare la orice strategie, recomandare, tratament, terapie sau actiune sugerata sau descrisa de catre autorul continutului. Pentru sfaturi referitoare la cazul dumneavoastra particular, consultati medicul curant sau o institutie medicala!

10. Preturi
Preturile comunicate pe site si in cataloagele BABY STEM CELLS includ TVA. In cazuri exceptionale, BABY STEM CELLS isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, toti clientii care comanda un produs cu pret modificat urmand a fi anuntati din timp. 
Atentie! Nu puteti folosi mai multe oferte sau coduri de voucher pentru aceeasi comanda! Codurile de voucher si codurile de referal nu se cumuleaza cu alte oferte sau coduri.

11. Refuzul si denuntarea garantiilor
Acest site, inclusiv continutul sau informatiile cuprinse in acesta sau orice serviciu aferent site-ului, sunt oferite pe baza „asa cum se regaseste” si „asa cum este disponibil”. BABY STEM respinge in mod expres toate garantiile sau obligatiile, indiferent de natura, fie acestea explicite sau implicite, incluzand, fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, adecvare pentru un anumit scop, si de neincalcare a unor conditii. Va asumati responsabilitatea si riscurile in totalitate pentru utilizarea acestui site, a serviciilor aferente site-ului, si a site-urilor conectate prin hyperlink. Informatiile verbale sau scrise sau sfaturile date de catre noi sau reprezentantii nostri autorizati nu vor reprezenta o garantie si nici nu vor amplifica cuprinsul acestei garantii.
BABY STEM nu garanteaza acuratetea, adecvarea sau completitudinea informatiilor sau a materialelor si respinge in mod expres orice raspundere pentru erori sau omisiuni din cadrul acestor materiale sau informatii. Nu garantam sub nicio forma ca utilizarea acestui site va fi continua si fara erori. Sunteti responsabili pentru adoptarea tuturor masurilor de precautie necesare pentru a va asigura ca orice continut pe care il puteti obtine de pe acest site nu contine virusi sau alte coduri de calculator cu potential distructiv.
Sfaturile verbale sau informatiile scrise oferite de BABY STEM sau orice tert nu vor reprezenta o garantie, iar dumneavoastra nu trebuie sa va bazati pe astfel de informatii sau sfaturi. Referirile facute in acest site la orice produse comerciale specifice, procese sau servicii, sau utilizarea oricarei denumiri comerciale, firme sau corporatii se face numai in scopul informarii publicului si nu reprezinta un gir acordat sau o recomandare din partea BABY STEM.

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici