Ce presupune stocarea placentei?

Placenta oferă bebelușului tău mai multe opțiuni terapeutice pe tot parcursul vieții.

În timpul sarcinii, placenta ta hrănește bebelușul cu substanțe nutritive esențiale de care are nevoie pentru a crește. Utilitatea placentei nu trebuie să se oprească la naștere.

Placenta conține o membrana importanta care acopera embrionul la formarea acestuia (amnion) și celule placentare, acestea sunt stocate si utilizate într-o serie de terapii care depășesc cu mult limitele medicinei convenționale, fiind folosite pentru vindecarea arsurilor grave și a ulcerelor diabetice și pentru regenerarea rănilor infectate.

În prezent acestea sunt supuse unui număr tot mai mare de studii clinice foarte promițătoare pentru afecțiuni cardiovasculare, leziuni cerebrale, artrită și multe altele.

Stocand țesutul placentar cu Cells4Life partenerul Baby Stem, vă puteți asigura că, copilul dvs. are acces la cele mai recente terapii regenerative posibile, pe măsură ce acestea devin disponibile.

Placenta și sângele din cordonul ombilical

Cells4Life este singura bancă de celule stem din Marea Britanie care oferă stocarea placentei, ceea ce înseamnă că puteți alege atât placenta, cât și sângele din cordonul ombilical, astfel maximizați posibilitățile terapeutice ale probelor bebelușului dumneavoastră.

Singura bancă de stocare a placentei din Marea Britanie

Cu Cells4Life partenerul exclusiv al Baby Stem în România, stocarea placentei după naștere nu ar putea fi mai ușoară.

Puteți alege să vă stocați celulele placentare, membrana amnion sau ambele, separat sau alături de stocarea sangelui din cordonul ombilical.

Urmăriți videoclipul nostru pentru a va informa cu privire la importanta recoltarii placentei și pentru a afla beneficiile acesteia.

Care sunt opțiunile pentru stocarea placentei?

După cum puteți vedea în diagrama placentei, există două părți cheie ale placentei: stratul exterior (corionul) și stratul interior (amnionul).

Atât amnionul cât și corionul au proprietăți regenerative puternice și sunt utilizate în studiile clinice din întreaga lume pentru toate tipurile de afecțiuni.

Oferim două servicii de stocare derivate din placentă care pot ajuta întreaga familie sa beneficieze de posibilități medicale inedite, pe măsură ce medicina regenerativă continuă să evolueze.


Amnion

Păstrați membrana amniotică din placentă. Această membrană subțire are proprietăți puternice de vindecare, care au fost utilizate pentru a trata arsurile și rănile de la începutul secolului XX. În prezent exista studii clinice în derulare ce arată ca amnionul poate, de asemenea ajuta în afecțiuni cardiace, scleroză multiplă și multe altele.


Amnion și celule placentare

Stocați Amnion precum și celulele extrase din vilozitățile corionice ale placentei. Aceste celule se extind de la corion și sunt mici structuri asemănătoare copacilor, fiind bogate în celule regenerative. Vilozitățile corionice sunt utilizate în prezent în studiile clinice pentru afecțiuni precum artrita, paralizia cerebrală și ulcerele diabetice.

Care sunt beneficiile stocării placentei?

Alegând să recoltați celule și țesuturi din placenta, dumneavoastra și întreaga familie, puteți accesa o gamă largă de avantaje:

Terapii dovedite

Beneficiile placentei și a produselor aferente, se regasesc deja în terapiile din întreaga lume. De la începutul secolului al XX-lea, placenta a fost utilizată pentru a trata rănile și pentru a promova vindecarea – inclusiv ulcere diabetice și afecțiuni ale ochilor care ar putea duce în cele din urmă la orbire.

Prima utilizare a membranei amniotice datează din 1910, când o grefă de piele amniotică a contribuit la promovarea vindecării. Apoi, în 1913, oamenii de știință au folosit amnion pentru a trata rănile cutanate. De atunci a fost utilizat în oftalmologie (adică pentru tratarea ochilor) și ajută la vindecarea persoanelor care au suferit de arsuri severe.

Depozitarea Amnion nu este doar o investiție în viitoarele terapii regenerative, fiind în prezent deja utilizată pentru a îmbunătăți viețile oamenilor.

Mai multe celule, mai multe tratamente

Cu cât copilul dumneavoastră are mai multe celule, cu atât mai bine. Prin stocarea celulelor placentare și a amnionului alături de sângele și tesutul cordonului ombilical, creșteți numărul și tipurile de celule la care are acces copilul dumneavoastra, profitand astfel de cât mai multe opțiuni terapeutice posibile.

Aflați mai multe despre beneficiile stocării placentei selectând unul dintre serviciile noastre:

De ce aleg părinții recoltarea placentei?

Oamenii de știință încă descoperă potențiale utilizări ale placentei.
Există studii clinice care investighează utilizarea acesteia în terapii pentru afectiuni precum:

Ulcere

Artrită

Accident vascular cerebral

Ochi uscat

Arsuri

Scleroză multiplă

Diabet

Boala Crohn

Ce se întâmplă în ziua respectivă?

Personalul medical, după recoltare se va asigura că placenta dumneavoastra este introdusa in trusa de colectare, împreuna cu sângele și țesutul ombilicat înainte sa fie predata curierului autorizat, în vederea livrării.

Ce face placenta?

În timpul sarcinii, placenta transmite oxigenul și substanțele nutritive din sângele mamei către bebeluș prin intermediul cordonul ombilical. De asemenea, transportă deșeurile evacuate de fat, printre care dioxidul de carbon, înapoi in sangele mamei, iar organismul acesteia le va elimina.

Placenta îndeplinește si alte funcții vitale – de la producerea de hormoni care susțin dezvoltarea bebelușului, până la protejarea împotriva infecțiilor și furnizarea de anticorpi ce imunizeaza copilul timp de trei luni după naștere.
În mod semnificativ, celulele stem existente în placenta ajuta fatul să crească în uter, contribuind la dezvoltare sanatoasa a acestuia. De asemenea, pe termen lung ele pot continua să îi protejeze sănătatea, prin recoltarea placentei și stocarea celulelor placentare dar și a membranei amnion.

Ar putea celulele placentare să trateze coronavirusul?

Rezultatele inițiale sunt promițătoare pentru șase pacienți
aflați în stare critică, bolnavi de COVID-19.

De ce să alegeți Baby Stem partenerul băncii Cells4Life în România?

Cells4Life este singura bancă din Marea Britanie ce stochează placenta procesata. Acestia au o experiență în domeniul medical de peste 18 ani, dezvoltand brevete de inventie revolutionare si tehnologii unice in lume.

Serviciile lor au fost concepute pentru a oferi atat bebelusului cat si întregii familii una dintre cele mai bune protecții în ce privește sănătatea pe termen lung.

Iată doar câteva dintre beneficiile oferite de Cells4Life pentru serviciile amnion și celule placentare :

  • Mai multe celule pentru mai multe oportunități de tratament
  • Eșantionare multiplă și stocare în două locații
  • Asigurarea celulelor stem
  • Cea mai cuprinzătoare gamă de servicii
  • Laborator deschis pe tot parcursul anului 24/24 de ore și 7 zile din 7
  • Curieri dedicati si autorizați internațional pentru transportul probelor biologice
  • Au brevetat tehnologii de vârf în industrie
  • Licențiat HTA

Întrebări rapide

Ce se întâmplă cu placenta după naștere?

În majoritatea cazurilor, placenta este aruncată după naștere și o resursă care poate schimba viața pur și simplu se pierde.Când alegeți să vă păstrați placenta după naștere, aceasta este colectată de catre medicul dumneavoastra și apoi este trimisă la laboratorul Cells4Life pentru procesare și stocare.

Cât costă stocarea și procesarea placentei?

Prețul variază în funcție de serviciul pe care îl alegeți, puteți opta pentru stocarea membranei amnion sau pentru stocarea celulelor placentare și a membranei amnion. Solicita o oferta

Este compatibilă recoltarea placentei cu clamparea intarziata a cordonului ?

Da, recoltarea placentei este pe deplin compatibilă clamparea intarziata a cordonului. După ce au fost recoltate probele de sânge și țesut din cordonul ombilical, aceasta se recolteaza si se pune într-o punga speciala.

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici