CELULE STEM

Celulele stem sunt celule cu o extraordinară capacitate de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferențiate(celule nervoase,
hepatice, etc.) putând astfel să reînnoiască și să refacă țesuturi afectate sau distruse.

Autoregenerare

Celulele stem au capacitatea de a trece prin mai multe runde de diviziuni și de a menține o stare nediferențiată.


Celule Stem - Babystem.ro

Diversificare

Celulele stem au capacitatea de a se dezvolta în orice tip de celule adulte. Caracteristica principală a acestora este de înlocuire a celulelor moarte, regenerând astfel țesuturile deteriorate.

În funcție de tipul de celule stem, respectiv hematopoietice sau mezenchimale, acestea se pot dezvolta în peste 220 de tipuri de celule
diferite din organism.


Recoltare Celule Stem

Aceste celule au capacitatea de a se transforma în diferite celule sanguine, inclusiv celule albe din sânge, fiind utilizate în mai multe terapii actuale cum ar fi terapia cancerului în vederea reparării sistemul imunitar.

Celulele VSELs- împartășesc multe dintre caracteristicile celulelor stem embrionare, ceea ce înseamnă că gama de tipuri de țesuturi la care se pot diferenția este mult mai mare decât la majoritatea celorlalte tipuri de celule stem.

Aceste celule au capacitatea de a se transforma într-o gamă imensă de tipuri de țesuturi, inclusiv: țesut nervos, țesut muscular și cartilaginos. Sunt considerate extrem de importante pentru terapiile regenerative unde medicii vor căuta să repare aceste tipuri de țesut cu celule stem mezenchimale, existând chiar posibilitatea dezvoltării de organe noi.

CEA MAI BUNA SURSA DE CELULE STEM

Celulele stem se găsesc în multe părți ale corpului uman, însă unele surse conțin concentrații mai mari decât altele. Embrionii umani sunt, de asemenea, surse excelente de celule stem, însă utilizarea lor este controversată și ilegală în majoritatea țărilor. Sângele și țesutul din cordonul ombilical sunt cea mai bogata si cea mai pura sursă de celule stem pe care copilul dumneavoastra o va putea avea vreodata si stocarea acestora va ofera posibilitatea de a proteja sanătatea copilului dumneavoastra. Mai mult, ele pot fi colectate cu ușurință și în siguranță, apoi depozitate în cel mai sigur mod astfel încat acestea sa poata fi utilizate pentru tratarea problemelor viitoare de sănătate. Acest tabel comparativ explica avantajele colectarii celulelor stem din sângelesi tesutul cordonului ombilical fata de celelalte surse.

MODALITATI DE RECOLTARE A CELULELOR STEM


Celule Stem Adulte

TotiCyte reţine 97% din celulele stem hematopoietice post-procesare şi 63% din celulele stem hematopoietice post-decriogenare. Acest lucru înseamnă că această metodă recuperează de 2,1 ori mai multe celule stem post-decriogenare decât metoda de procesare actuală lider în industrie.

Celulele stem izolate care utilizează TotiCyte au, de asemenea, o performanţă cu 20% mai bună decât liderul în industrie pentru multiplicarea celulară (unităţi formatoare de colonii sau UFC). UFC este un indicator prin care centrele de tratament evaluează cât de bine vor acţiona celulele stem în terapie. Având în vedere numărul total al celulelor care au supraviețuit în urma decriogenării, precum și capacitatea fiecăreia dintre ele de a se înmulți în UFC, TotiCyte obține de 3x mai multe celule în scopul tratamentului decât sistemele concurente din Marea Britanie.

TotiCyte asigură viabilitate ridicată a celulelor atât după procesare cât și după decriogenare.

TotiCyte asigură șanse mai mari de compatibilitate în cazul tratamentelor alogene.

TotiCyte elimină 99% din globulele roșii, semnificativ mai mult decât oricare altă metodă.

Probele procesate cu TotiCyte sunt gata imediat pentru tratament, în majoritatea cazurilor neimpunându-se nicio restricție de spălare.

Acest grafic arată viabilitatea celulelor stem hematopoietice (CD34+) pentru metoda TotiCyte în comparație cu alte metode de separare a sângelui din Marea Britanie

96.9% 63.2% 90.6% 40.9% 89.9% 29.8% 68.6% 26%

AFLA CE POT TRATA CELULELE STEM

LEZIUNILE CEREBRALE SUNT CELE MAI RASPANDITE TRATAMENTE AUTOLOGE CU CELULE STEM ALE SANGELUI DIN CORDONUL OMBILICAL, STOCAT IN BANCI PRIVATE

Banca Celule Stem

Sangele din cordonul ombilical a fost folosit in studii clinice peste tot in lume ca terapie pentru:

Autism

Paralizie cerebrala

Infarct

Leziuni cerebrale

100% 75% 25%
Utilizare autologă
Utilizare alogenă
Utilizare alogenă

TERAPIE REGENERATIVĂ

Acest domeniu medical inovator folosește celulele stem pentru repararea sau înlocuirea țesuturilor și organelor afectate. Acest domeniu fascinant al medicinei promite o serie de posibilități medicale extraordinare, cu celule stem mezenchimale (MSC) considerate a fi o parte extrem de importantă a medicinei regenerative.

Tratamente experimentale:
Autism
Scleroza multipla
Paralizie cerebrala
Boala Parkinson
Boala Alzheimer
Fibroza chistica
Pierderea auzului
Fracturile osoase
Arsuri
Accident vascular cerebral
Infarct
Boala de ficat
Diabet
Leziuni ale maduvei spinarii

Prelevare Celule Stem - Babystem.ro

În 2005 studiile clinice încep să investigheze efectul celulelor stem din sângele ombilical asupra accidentului vascular cerebral, a paraliziei cerebrale și a leziunilor cerebrale. În prezent există peste 6180 de studii pentru diferite afecțiuni.

Tratament Celule Stem

Celulele stem recoltate la naștere din cordonul ombilical sunt utilizate în tratarea a peste 80 de tipuri de boli.

PESTE 35000 DE MOTIVE SA RECOLTEZI
CELULE STEM

Donare Celule Stem PESTE 4 MILIOANE DE FAMILII DIN INTREAGA LUME AU STOCAT CELULE STEM PENTRU COPIII LOR

ELIBERARI DE BANCI DE CELULE STEM PRIVATE

Celule Stem - Kit de Recoltare

52%

Autologe
(proba proprie)

48%

Autogenice
(proba proprie)

Banca Celule Stem
Utilizare alogena
Talasemie Anemie falciforma Afectiuni metabolice Altele Cancer de sange
28% 11% 19% 2% 39%
Utilizare autologa
Leziuni cerebrale Diabet tip 1 Afectiuni ale sangelului Altele
82% 7% 9% 2%

TRATAMENTE DISPONIBILE ÎN PREZENT

Celulele stem hematopoietice (HSC) se pot transforma în orice tip de celule sanguine, ele fiind utilizate în prezent în tratamentul cu celule stem pentru diferite tipuri de cancer și tulburări de sânge. Acestea includ leucemia, limfomul și mielomul.
Celule Stem Transplant - Babystem.ro

Primul transplant cu celule stem din măduva osoasă a fost realizat cu succes în anul 1950. De atunci, peste 1 milion de pacienți au beneficiat de tratamentul cu celule stem.

Celule Stem Recoltare

Până în prezent, peste 35.000 de pacienți au beneficiat de tratamentul cu celule stem din cordonul ombilical.

Matthew Farrow, în vârstă de 5 ani, a primit primul transplant de sânge din cordonul ombilical, prelevat la nașterea surorii sale.

Tulburări metabolice:
Boala Krabbe
Sindromul Hurler
Cancer de sânge:
Leucemie
Limfom
Mielom
Tumorile solide:
Neuroblastom
Tulburări ale sistemului imunitar:
SCID
Sindromul Wiskott-Aldrich
Tulburări hematologice:
Anemia celulelor septice
Anemie aplastică
Anemia Fanconi

TOTICYTE – TEHNOLOGIA REVOLUTIONARA PENTRU CELULE STEM

Probele procesate cu TotiCyte sunt gata imediat pentru tratament, în majoritatea cazurilor neimpunându-se niciorestricție de spălare.

TotiCyte asigură șanse mai mari de compatibilitate încazul tratamentelor alogene.
TotiCyte elimina 99% din globulele rosii, semnificativ mai mult decat oricare alta metoda.

Tratamente celule stem
peste 16 ani de experienta
peste 140000 clienti fericiti
13 probe eliberate cu succes

Banca Celule Stem

Alege TotiCyte, cea mai avansată tehnologie pentru celule stem

De 3x mai multe celule stem pentru copilul tau.*

*În urma testelor efectuate de Cells4Life in comparatie cu separarea celulara AXP, s-a dovedit ca Toticyte ofera cel puțin de 3X mai multe celule stem pentru copilul tău în cazul unui tratament. În plus, această tehnologie este singura care elimină 99% din globulele roșii si păstrează toate tipurile de celule din probă. Din aceste motive Toticyte este considerată cea mai avansată tehnologie pentru procesarea celulelor stem.

Recoltare Celule Stem - Babystem

CELE MAI FRECVENTE INTREBARI SI RASPUNSURI:

⚠️ De ce sunt atât de speciale celulele stem ale bebelușului meu?

Este important ca celulele stem sa fie recoltate de la naștere deoarece acestea prezintă un grad total de compatibilitate cu bebelușul tau. Acest lucru înseamnă că dacă micuțul tău are nevoie de celule stem pentru tratament, le va avea imediat, fără niciun risc de respingere din partea organismului.

✅ Cine poate folosi celulele stem ale bebelușului?

Prin stocarea celulelor stem ale bebelușului, oferi protecție și altor membri ai familiei. De exemplu, există 3 din 4 șanse ca celulele să fie folositoare pentru frați și surori, acestea putând proteja chiar și părinții în caz de nevoie.

⭕ Pentru cât timp se pot stoca celulele stem?

Băncile de celule stem reprezintă un serviciu relativ nou, ceea ce înseamnă că s-a dovedit viabilitatea eșantioanelor stocate de aproximativ 25 de ani. Cu toate acestea, pe baza experienței cu alte tipuri de depozitare a celulelor, studiile au arătat faptul că celulele stem ale bebelușului tău vor fi viabile pentru totdeauna, fiind disponibile atunci când îi vor trebui cel mai mult – la bătrânețe.

⭐ La ce ar putea fi utilizate celulele stem în viitor?

Utilizările potențiale ale celulelor stem par a fi nelimitate. În prezent, există mai mult de 6.500 de studii clinice care investighează aplicarea celulelor stem pentru a trata o serie de afecțiuni comune și care pot pune viața în pericol, inclusiv Alzheimer, leziuni ale coloanei vertebrale, boli de inimă și diabet. Salvarea celulelor stem ale bebelușului ar putea ajuta la protejarea lui de aceste afecțiuni pe parcursul întregii vieți.

ALEGETI OFERTA

SERVICII SUPLIMENTARE OPTIONALE

SĂNĂTATE ÎNAINTE DE PREȚ!

Te-ai decis să recoltezi celule stem, pentru că ai înțeles cât de important este pentru tine și viitorul copilului tău. Alegerea pe care vrei să o faci trebuie să fie o colaborare perfectă între preț recoltare celule stem, tipul și calitatea serviciilor oferite și încrederea pe care o acorzi băncii care se ocupă de procesul de recoltare. Expresii precum: transplant celule stem și preț celule stem îți pot ghida alegerea pachetului de celule stem cu preț corect argumentat. Informează-te asupra procesului de recoltare celule stem preț de câteva minute din oferta pachetelor Baby Stem – clară, obiectivă, transparentă! Îți stăm la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Sângele din cordonul ombilical este valoros. Permite-i copilului tău să-l păstreze!

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici