Partenerii nostri

Centrul de referinta si transplant pentru terapii cardiace cu celule stem (RTC) al Universitatii din Rostock

Centrul de referinta si transplant pentru terapii cardiace cu celule stem (RTC) al Universitatii din Rostock

In Centrul de Referinta si Transplant pentru Terapii Cardiace cu Celule Stem (RTC) al Universitatii din Rostock sunt cercetate si aplicate noi metode de tratament ale bolilor de inima folosind celule stem. Scopul este atragerea atentiei asupra modului in care folosirea medicinei regenerative la vindecarea pe termen lung al unui muschi cardiac afectat este posibila.
RTC acompaniaza complexul proces de

cercetare si dezvoltare incipienta pana la autorizarea si folosirea celulelor stem ca tratament standardizat si de o calitate asigurata. Dezvoltarea prin metodele si procedurile Centrului ofera posibilitatea utilizarii drept referinta in alte proiecte viitoare din domeniul cercetarii celulelor stem.
In laboratoarele Seracell pot fi produse atat celule stem cat si medicamente

experimentale pentru studiile clinice conduse in contextul proiectelor RTC. Aceste produse sunt folosite si in institutiile partenere (Departamentul pentru Chirurgie Cardiaca al Universitatii Rostock, Prof. G. Steinhoff/ Institutul Cardiac German, Prof. R. Hetzer/ Scoala Medicala din Hanovra, Prof. A. Haverich) pentru tratamentul pacientilor in urma unui infarct miocardic.

TNT Express

TNT Express

TNT Express se pozitioneaza ca partener de incredere la nivel global pentru servicii express si solutii logistice. Linia de produse Clinical Express oferita de TNT Express ca solutie de transport, este conceputa special pentru sectorul de asistenta medicala, bazandu-se pe cele mai inalte standarde ale masurilor de siguranta, fiabilitate si viteza. Pentru Baby Stem - Seracell, probele de sange sunt intotdeauna colectate de TNT Express 24 ore pe zi, 365 zile pe an.

Toate documentele de transport, codurile de bare si etichetele sunt create electronic si sunt supuse unui set strict de reguli pentru intregul proces de transport al probelor de sange ombilical, de la preluarea lor la clinica pana la livrarea acestora la laboratoarele Seracell din Germania. Cooperarea cu Baby Stem - Seracell este un prim exemplu al solutiilor specifice industriei oferite in sectorul de asistenta medicala.

In laboratoarele Seracell pot fi produse atat celule stem cat si medicamente experimentale pentru studiile clinice conduse in contextul proiectelor RTC. Aceste produse sunt folosite si in institutiile partenere (Departamentul pentru Chirurgie Cardiaca al Universitatii Rostock, Prof. G. Steinhoff/ Institutul Cardiac German, Prof. R. Hetzer/ Scoala Medicala din Hanovra, Prof. A. Haverich) pentru tratamentul pacientilor in urma unui infarct miocardic.

Gemeinschaft Deutscher Kryobanken e.V. (GDK)

Gemeinschaft Deutscher Kryobanken e.V. (GDK)

Operatorii bancilor de crioprezervare din domeniul Cercetarii si Tehnologiilor si al Aplicatiilor Clinice si Industriale s-au angajat in anul 2005, in mod voluntar, in crearea unei retele a Comunitatii Bancilor de crioprezervare Germane (GDK). Scopul lor comun este, prin inregistrarea bancilor si reprezentarea unor sarcini-cheie, cresterea transparentei si a certitudinii in acest

domeniu.
In special, acestea ar trebui asigurate la cel mai inalt nivel posibil, prin dezvoltarea unor standarde de securitate comune, prin acordul unor proceduri standardizate si prin schimbul constant de cunostinte pentru imbunatatirea serviciilor tehnico-stiintifice si a tratamentelor terapeutice.
Concentrarea in GDK eV apare din

perspectiva securitatii resurselor vii, bancile de crioprezervare putand sa construiasca astfel un intreg lant de aprovizionare in cazul unui accident. GDK eV este o asociatie care promoveaza cooperearea tehnica, stiintifica si organizatorica intre membrii acesteia, iar unul dintre scopurile viitoare este acela de a crea in Germania o Cryobanca virtuala la nivel national. 
Seracell este membru al acestei asociatii.

MacoPharma

MacoPharma

MacoPharma este una dintre companiile de top in sectorul asistentei medicale, cu experienta in domeniul transfuziilor, infuziilor si biotehnologiei. Fondata in 1977, MacoPharma a produs primele sisteme de pungi pentru transfuzii de sange pentru piata si, numai cinci ani mai tarziu, compania a revolutionat medicina de transfuzie prin dezvoltarea depletiei liniare a leucocitelor.

Cercetarea si dezvoltarea sunt elemente esentiale pentru succesul noilor proceduri de imbunatatire a recuperarii celulelor stem hematopoietice.
Extragerea si procesarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical necesita cel mai inalt nivel de calitate. MacoPharma ofera variate solutii pentru dispozitive de recoltare si procesare a sangelui din cordonul ombilical, cat si pungi pentru

recoltarea maduvei osoase, si coopereaza cu succes in acest domeniu cu seracell. Punga de stocare optimizata pentru Seracell este creata dintr-un material foarte rezistent si stabil la temperaturi scazute astfel incat sangele din cordonul ombilical este protejat cel mai bine cu putinta in timpul stocarii la temperaturi de sub -180°C.

DHL

DHL

As a leader in express delivery, DHL offers solutions tailored to various sectors including the medical and pharmaceutical industry in more than 220 countries and territories. To be precise, DHL Medical Express specializes in the delivery of urgent shipments with specific temperature requirements.

Speed is crucial in almost every branch of the economy. When it comes to the medical and pharmaceutical industry in particular, speed is vital in every sense of the word. Not only do medical supplies have to be delivered to hospitals, laboratories and research institutions safely and in one piece, they must also arrive exactly on time. In most cases there is absolutely no margin for delays.

Whether you're shipping investigational medicinal products, clinical supplies or patient samples to hospitals, laboratories or research centers, with DHL Medical Express you can rest assured that your parcel will arrive exactly at the appointed time.