OANA TACHE RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Oanei Tache

„Am întors internetul pe toate părțile căutând cea mai cea variantă de #celulestem. Sunt multe opțiuni, știu. Mai știu că odată cu pandemia suntem din ce în ce mai atenți la sănătatea noastră și a celor dragi nouă. Mărturisesc că am fost atât de copleșită de emoții înaintea nașterii că nu mă puteam decide ce să fac și cum cu celulele stem. M-am oprit la @babystem.ro la recomandarea prietenilor.”

„Și bine am făcut! Am găsit în echipa BabyStem profesioniști dar, mai ales oameni. Oameni deschiși care să îți explice, să te ajute și să se mobilizeze în timp record. Și pentru că am vrut ce e mai bun pentru copilul meu, am optat pentru TotiCyte – cea mai avansată tehnologie pentru procesarea celulelor stem, care, conform testelor efectuate de Cells4Life, ofera de 3X mai multe celule stem față de separarea celulară, în cazul unui tratament. Am semnat contractul cu doar două zile înainte de naștere și la 3 săptămâni după am primit și certificatul de stocare, care atestă că avem o probă conformă care a trecut toate analizele calitative si cantitative. Și am fost atât de fericită de investiție și rezultat că părea că retrăiesc emoțiile primei întâlniri cu micuțul meu #rockstarkid #PetruLucas. Sunt optimistă și știu că nu vom avea nevoie de Celulele Stem, dar pentru sănătatea și fericirea copiilor nu strică să ai o plasă sigură de siguranță! Și vă mai zic eu ca cu BabyStem mergeți la sigur pentru că e minunat să știi că ai un adevărat partener pe acest nou drum pavat cu milioane de emoții pozitive.”

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici