Banca de celule stem #1 în Marea Britanie

De peste 6 ani Baby Stem ofera alaturi de partenerii sai cel mai inalt nivel de profesionalism si calitate disponibil pe piata din Romania pentru serviciile de recoltare si stocare a celulelor stem. Acesta este motivul principal pentru care peste 5400 de parinti din Romania au ales Baby Stem pentru a asigura viitorul copiilor lor.

Incepand cu 2018 Baby Stem a devenit partenerul exclusiv al Cells4Life, cea mai importanta si cea mai mare banca de celule stem din Marea Britanie. Astfel Baby Stem a adus in exclusivitate pe piata din Romania, cea mai avansata tehnologie din lume pentru procesarea celulelor stem, TotiCyte.

Aceasta tehnologie unica ofera de cel putin 3X mai multe celule stem viabile in cazul unui tratament fata de oricare alta metoda de procesare disponibila pe piata din Romania.

Baby Stem este singura banca de celule stem din Romania, care ofera toate cele 3 variante de procesare si stocare a celulelor stem: TotiCyte, separare celulara si sange integral precum si posilitatea stocarii tesutului din cordonul ombilicat.

Infiintata in 2002, Cells4life este alegerea nr. 1 a englezilor fiind astfel lider in industrie cu peste 140.000 de probe stocate si 13 probe eliberate, fiind si prima banca din Marea Britanie care a eliberat o proba din tesutul din cordonul ombilicat pentru un tratament, prima banca care elibereaza o proba de sange din cordonul ombilical pentru tratarea autismului si prima banca de celule stem din lume care a realizat cu succes eliberari multiple pentru tratament folosind aceeasi proba de sange din cordonul ombilical. Pe langa Romania si Marea Britanie, Cells4Life este prezenta in peste 20 de tari precum: Spania, Letonia, Bulgaria, Dubai, Qatar, Kuwait, Iordania, Arabia Saudita, Kenya sau Bahrain.

Alege TotiCyte, tehnologia #1 in lume!
De 3x mai multe celule stem pentru copilul tau.
Baby Stem reprezintă exclusiv în România tehnologia TotiCyte, tehnologia #1 în lume, ce permite stocarea a cel puțin de 3X mai multe celule stem pentru copilul tău.
13 probe din sângele și țesutul cordonului ombilical, eliberate și utilizate în tratamente cu celule stem.
Triplă protecție: Asigurare în caz de neglijență de până la 1 milion de lire sterline; Asigurare în caz de faliment al companiei prin intermediul unui cont escrow; Asigurare medicală facultativă pentru tratamentul cu celule stem
Laboratoare proprii acreditate la cel mai înalt nivel HTA - Human Tissue Authority cu respectarea standardului UK NEQAS
Personalul medical disponibil pentru procesarea probelor 24h din 24, 7 zile din 7, 365 zile pe an inclusiv în perioada sărbătorilor legale
Siguranță maximă, posibilitatea stocării probei în două laboratoare aflate în locații geografice diferite
Ce facem pentru dumneavoastra

Pentru a asigura calitatea premium a întregului proces de recoltare şi stocare a celulelor stem, Baby Stem ofera fiecare din serviciile prezentate mai jos, la cel cel mai înalt grad de profesionalism, numai împreună parteneri acreditaţi, leaderi în domeniul lor de activitate.

Intrati in laboratoarele noastre

Cells4Life dispune de doua laboratoare avansate aflate in doua locatii geografice diferite acreditate HLA si dotate cu aparatura si tehnologii de ultima generatie. Laboratorul are camere sterile, astfel procesarea Celulelor Stem din cordonul ombilical este efectuata la cele mai inalte standarde si in cel mai scurt timp, laboratorul fiind deschis 24h din 24, 7 zile din 7, 365 zile pe an inclusiv in perioada sarbatorilor legale.

In laboaratoare reglementarile stricte sunt pentru calitatea controlului si pentru procesul de productie, dupa cum urmeaza: HTA - Human Tissue Authority cu respectarea celor mai stricte standarde de calitate pentru o stocare permanenta si sigura cum ar fi standardului UK NEQAS - care ofera expertiza de calitate superioara la nivel international in microbiologie.

Cunoasteti echipa medicalaEchipa medicala

Wayne Channon este un antreprenor in serie,de succes cu o vastă experiență în gestionarea companiilor cu tehnologie avansată și din domeniul medical. El a condus companii atât în Europa cât și în SUA și a fost fondatorul grupului Ilion Group Plc, cu venituri de 500 de milioane de euro și operațiuni în nouă țări, companie listata pe Bursa de Valori din Londra.

Companiile Cells4Life și Stabilitech în care este implicat în prezent sunt active și în domeniul cercetării,dezvoltând tehnologii înalte precum Toti-Cyte și vaccinuri cum ar fi cel impotriva virusului Zika. Printre beneficiarii acestor companii se regăsesc Armata Statelor unite și Armata Marii Britanii.

Jeff Drew are experiență în domeniul microbiologiei, al cancerului, al terapiei genice și al cercetării genetice și deține o diplomă în microbiologie și virologie de la Universitatea Manchester, precumși un doctorat în virologie moleculară de la Universitatea Reading, Institutul de Sănătate a Animalelor din Pirbright, Marea Britanie.

Cercetarea sa a fost efectuată în cadrul diferitelor institute și departamente de cercetare din Marea Britanie, incluzând Laboratoarele de Cercetare a VirusurilorExotice din cadrul Institutului de SănătateAnimală, Universitatea din Oxford, Universitatea din Londra, Institutul de Cercetare Marie Curie și Laboratoarele Chester Beatty la Institutul de Cercetare a Cancerului.

CERTIFICARE HTA

Laboratoare proprii acreditate la cel mai inalt nivel HTA- Human Tissue Authority si respectarea cu strictete a standardului UK-NEQAS
Certificat HTA
Peste 16 ani de experientaPeste 140.000 clienti fericiti
2018
Baby Stem, în parteneriat cu Cells4Life, lansează în România tehnologia TotiCyte.
2017
Cells4Life lansează în Marea Britanie tehnologia de procesare TotiCyte, care asigură de 3 ori mai multe celule stem în punctul de tratament.
 
Prima bancă din Marea Britanie care elibereazăo probă de sânge din cordonul ombilical pentru tratarea autismului
2014
Prima bancă din Marea Britanie care eliberează țesut din cordonul ombilical pentru un tratament.
2002
Cells4life își deschide propria bancă de sânge din cordonul ombilical din Marea Britanie.
TEHNOLOGIA #1 IN LUME
Ambasada Marii Britanii în România a găzduit evenimentul de semnare a Acordului de Parteneriat dintre compania Cells4Life, banca de celule stem #1 în Marea Britanie și compania românească Baby Stem. Cele două companii vor aduce împreună, în exclusivitate în România, TotiCyte, o tehnologie unică și inovatoare de testare, procesare și stocare a celulelor stem provenite din sângele cordonului ombilical, tehnologie considerată a fi cea mai avansată din întreaga lume.


Suntem mândri că o companie din Regatul Unit aduce în România inovația britanică în domeniul serviciilor de sănătate.

Adam Sambrook
Adjunctul Ambasadorului Britanic
Sunt bucuros că membrul camerei noastre BRCC, Baby Stem, promovează în mod exclusiv în România cea mai inovatoare și revoluționară tehnologie pentru procesarea și stocarea sângelui din cordonul ombilical, tehnologie dezvoltată de Cells4Life - Banca de celule stem #1 în Marea Britanie.

Charles Croker
CEO, Camera de Comerț Britanico-Română, BRCC
imagine slide