Despre noi

De peste 11 ani Baby Stem ofera alaturi de partenerii sai cel mai inalt nivel de profesionalism si calitate disponibil pe piata din Romania pentru serviciile de recoltare si stocare a celulelor stem. Acesta este motivul principal pentru care peste 7000 de parinti din Romania au ales Baby Stem pentru a asigura viitorul copiilor lor.

Incepand cu 2018 Baby Stem a devenit partenerul exclusiv al Cells4Life, cea mai importanta si cea mai mare banca de celule stem din Marea Britanie. Astfel Baby Stem a adus in exclusivitate pe piata din Romania, cea mai avansata tehnologie pentru procesarea celulelor stem, TotiCyte.

Aceasta tehnologie unica ofera de cel putin 3X mai multe celule stem viabile in cazul unui tratament fata de oricare alta metoda de procesare disponibila pe piata din Romania.

Baby Stem este singura banca de celule stem din Romania, care ofera toate cele 3 variante de procesare si stocare a celulelor stem: TotiCyte, separare celulara si sange integral precum si posilitatea stocarii tesutului din cordonul ombilicat.

Infiintata in 2002, Cells4life este alegerea nr. 1 a englezilor fiind astfel lider in industrie cu peste 140.000 de probe stocate si 13 probe eliberate, fiind si prima banca din Marea Britanie care a eliberat o proba din tesutul din cordonul ombilicat pentru un tratament, prima banca care elibereaza o proba de sange din cordonul ombilical pentru tratarea autismului si prima banca de celule stem care a realizat cu succes eliberari multiple pentru tratament folosind aceeasi proba de sange din cordonul ombilical. Pe langa Romania si Marea Britanie, Cells4Life este prezenta in peste 20 de tari precum: Spania, Letonia, Bulgaria, Dubai, Qatar, Kuwait, Iordania, Arabia Saudita, Kenya sau Bahrain.

Alege TotiCyte, cea mai avansată tehnologie pentru celule stem!
De 3x mai multe celule stem pentru copilul tau.*

*În urma testelor efectuate de Cells4Life in comparatie cu separarea celulara AXP, s-a dovedit ca Toticyte ofera cel puțin de 3X mai multe celule stem pentru copilul tău în cazul unui tratament. În plus, această tehnologie este singura care elimină 99% din globulele roșii si păstrează toate tipurile de celule din probă. Din aceste motive Toticyte este considerată cea mai avansată tehnologie pentru procesarea celulelor stem.

Baby Stem reprezintă exclusiv în România tehnologia TotiCyte, în plus față de variantele de stocare sânge integral si separare celulară. Toticyte este considerată cea mai avansată tehnologie pentru procesarea celulelor stem.*
Laboratoare proprii acreditate la cel mai înalt nivel HTA – Human Tissue Authority cu respectarea standardului UK NEQAS.
13 probe din sângele și țesutul cordonului ombilical, eliberate și utilizate în tratamente cu celule stem.
Personalul medical disponibil pentru procesarea probelor 24h din 24, 7 zile din 7, 365 zile pe an inclusiv în perioada sărbătorilor legale.
Triplă protecție: Asigurare în caz de neglijență de până la 1 milion de lire sterline; Asigurare în caz de faliment al companiei prin intermediul unui cont escrow; Asigurare medicală facultativă pentru tratamentul cu celule stem.
Siguranță maximă, posibilitatea stocării probei în două laboratoare aflate în locații geografice diferite.
Peste 16 ani de experientă în domeniul medical; brevete de inveții revoluționare și tehnologii unice.
Peste 140.000 de probe procesate și stocate, fiecare în până la 9 eșantioane independente.

CE FACEM PENTRU DUMNEAVOASTRA

Pentru a asigura calitatea premium a întregului proces de recoltare şi stocare a celulelor stem, Baby Stem ofera fiecare din serviciile prezentate mai jos, la cel cel mai înalt grad de profesionalism, numai împreună parteneri acreditaţi, leaderi în domeniul lor de activitate.

 • Recoltam celulele stem
  Recoltam celulele stem
 • Transportam probele la laboratoarele Seracell
  Transportam probele la laboratoarele CELLS4LIFE
 • Analizam fiecare proba biologica primita
  Analizam fiecare proba
  biologica primita
 • Stocam celulele stem
  Stocam celulele stem
 • Pregatim, in caz de nevoie, celulele stem pentru utilizare
  ELIBERAM SI TRANSPORTAM GRATUIT, IN CAZ DE NEVOIE CELULELE STEM PENTRU UTILIZARE
 • Facilitam incheierea unei asigurari medicale specializate
  Facilitam incheierea unei
  asigurari medicale specializate

INTRATI IN LABORATOARELE NOASTRE

Cells4Life dispune de doua laboratoare avansate aflate in doua locatii geografice diferite acreditate HLA si dotate cu aparatura si tehnologii de ultima generatie. Laboratorul are camere sterile, astfel procesarea Celulelor Stem din cordonul ombilical este efectuata la cele mai inalte standarde si in cel mai scurt timp, laboratorul fiind deschis 24h din 24, 7 zile din 7, 365 zile pe an inclusiv in perioada sarbatorilor legale.

In laboaratoare reglementarile stricte sunt pentru calitatea controlului si pentru procesul de productie, dupa cum urmeaza: HTA – Human Tissue Authority cu respectarea celor mai stricte standarde de calitate pentru o stocare permanenta si sigura cum ar fi standardului UK NEQAS – care ofera expertiza de calitate superioara la nivel international in microbiologie.

CUNOASTETI ECHIPA MEDICALA

Jeff Drew are experiență în domeniul microbiologiei, al cancerului, al terapiei genice și al cercetării genetice și deține o diplomă în microbiologie și virologie de la Universitatea Manchester, precumși un doctorat în virologie moleculară de la Universitatea Reading, Institutul de Sănătate a Animalelor din Pirbright, Marea Britanie.

Cercetarea sa a fost efectuată în cadrul diferitelor institute și departamente de cercetare din Marea Britanie, incluzând Laboratoarele de Cercetare a VirusurilorExotice din cadrul Institutului de SănătateAnimală, Universitatea din Oxford, Universitatea din Londra, Institutul de Cercetare Marie Curie și Laboratoarele Chester Beatty la Institutul de Cercetare a Cancerului.

CERTIFICARE HTA

Laboratoare proprii acreditate la cel mai inalt nivel, HTA- Human Tissue Authority si respectarea cu strictete a standardului UK-NEQAS

Cea mai avansata tehnologie pentru celule stem

Ambasada Marii Britanii în România a găzduit evenimentul de semnare a Acordului de Parteneriat dintre compania Cells4Life, banca de celule stem #1 în Marea Britanie și compania românească Baby Stem. Cele două companii vor aduce împreună, în exclusivitate în România, TotiCyte, o tehnologie unică și inovatoare de testare, procesare și stocare a celulelor stem provenite din sângele cordonului ombilical, tehnologie considerată a fi cea mai avansată pentru celule stem.

Suntem mândri că o companie din Regatul Unit aduce în România inovația britanică în domeniul serviciilor de sănătate. Adam Sambrook

Adjunctul Ambasadorului Britanic

Sunt bucuros că membrul camerei noastre BRCC, Baby Stem, promovează în mod exclusiv în România cea mai inovatoare și revoluționară tehnologie pentru procesarea și stocarea sângelui din cordonul ombilical, tehnologie dezvoltată de Cells4Life – Banca de celule stem #1 în Marea Britanie.

Charles Croker

CEO, Camera de Comerț Britanico-Română, BRCC

PESTE 

 ANI DE EXPERIENTA

PESTE 

 CLIENTI FERICITI

 • 2018
  Baby Stem, în parteneriat cu Cells4Life, lansează în România tehnologia TotiCyte.
 • 2017
  Cells4Life lansează în Marea Britanie tehnologia de procesare TotiCyte, care asigură de 3 ori mai multe celule stem în punctul de tratament.
 • Prima bancă din Marea Britanie care eliberează o probă de sânge din cordonul ombilical pentru tratarea autismului.
 • 2014
  Prima bancă din Marea Britanie care eliberează țesut din cordonul ombilical pentru un tratament.
 • 2002
  Cells4life își deschide propria bancă de sânge din cordonul ombilical din Marea Britanie.
Grafic Leziuni Babystem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici