ADA CONDEESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Adei Condeescu

„Incercam mereu sa-i protejam pe cei pe care îi iubim. Nu ține întotdeauna de noi, uneori, chiar deloc. Exista totusi, cateva lucruri importante pe care le putem face inca de la inceput. La fel ca la prima nastere, am ales sa stocam celulele stem pentru bebelusul nostru, de data aceasta am ales tehnologia revoluționară de procesare TotiCyte #1, prin Baby Stem, partener exclusiv Cells4Life. In epoca nostra, medicina a progresat enorm si pentru asta trebuie sa fim recunoscatori ca avem solutiile atit de aproape!”

Anda Condeescu Recomanda Babystem
Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici