ADA CONDEESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Adei Condeescu

„Incercam mereu sa-i protejam pe cei pe care îi iubim. Nu ține întotdeauna de noi, uneori, chiar deloc. Exista totusi, cateva lucruri importante pe care le putem face inca de la inceput. La fel ca la prima nastere, am ales sa stocam celulele stem pentru bebelusul nostru, de data aceasta am ales tehnologia revoluționară de procesare TotiCyte #1, prin Baby Stem, partener exclusiv Cells4Life. In epoca nostra, medicina a progresat enorm si pentru asta trebuie sa fim recunoscatori ca avem solutiile atit de aproape!”

Anda Condeescu Recomanda Babystem
Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă sterilizatorul electric cu abur Nuk Vario Express, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk Thermo și accesoriile de Bun Venit Nuk!

Completează formularul de înscriere în concurs și poți câștiga sterilizatorul cu abur Nuk, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk, biberonul Nuk Nature Sense, 2 suzete Nuk Fashion și protecție pentru mamelon. Fă alegeri informate și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării! 

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici