ADELA POPESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Adelei Popescu

„Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem […] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!”

„[…]Sper sa nu fiu niciodata nevoita sa le folosesc, insa consider ca e de datoria noastra ca parinti sa incercam sa facem tot ce ne sta in putinta sa ne protejam copiii. Atat cat tine de noi si de alegerile noastre.
Astfel am ales atat pentru Alexandru, cat si pentru “flatior” , kitul de recoltare Baby Stem fiind convinsi ca am facut alegerea cea mai buna.”

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă pompa de sân electrică Nuk Nature Sense, reîncărcabilă, Discuri Ultra-Absorbante Comfort pentru Sân NUK și Setul Perfect Start Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii

Completează formularul pentru șansa de a câștiga pompa de sân electrică Nuk Nature Sense, reîncărcabilă,Discuri Ultra-Absorbante Comfort pentru Sân NUK și Setul Perfect Start Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii! Fii o mămică informată și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării!  

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici