ADELINA PESTRITU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Adelinei Pestritu

„[…] Intr-un final am reusit sa luam cea mai buna decizie pentru viitorul si siguranta copilului nostru si sa alegem kit-ul de recoltare Baby Stem […] Dupa nasterea micutei, vor fi stocate […], banca avand si asigurare impotriva falimentului, un motiv in plus de a rasufla linistiti. Nici nu vrem sa ne gandim ca le va folosi vreodata pentru ca asta ar insemna sa punem raul inainte, insa pentru linistea noastra ca parinti responsabili si pentru linistea ei, am ales aceasta varianta de preventie a oricarui pericol. […]”

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă sterilizatorul electric cu abur Nuk Vario Express, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk Thermo și accesoriile de Bun Venit Nuk!

Completează formularul de înscriere în concurs și poți câștiga sterilizatorul cu abur Nuk, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk, biberonul Nuk Nature Sense, 2 suzete Nuk Fashion și protecție pentru mamelon. Fă alegeri informate și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării! 

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici