ADELINA PESTRITU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Adelinei Pestritu

„[…] Intr-un final am reusit sa luam cea mai buna decizie pentru viitorul si siguranta copilului nostru si sa alegem kit-ul de recoltare Baby Stem […] Dupa nasterea micutei, vor fi stocate […], banca avand si asigurare impotriva falimentului, un motiv in plus de a rasufla linistiti. Nici nu vrem sa ne gandim ca le va folosi vreodata pentru ca asta ar insemna sa punem raul inainte, insa pentru linistea noastra ca parinti responsabili si pentru linistea ei, am ales aceasta varianta de preventie a oricarui pericol. […]”

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici