ALESSANDRA STOICESCU RECOMANDĂ
BABY STEM

Povestea Alessandrei Stoicescu

„Fetița noastră vine pe lume în țara lui «nu imi fac asigurare că trag a rău», «nu mă duc la medic pentru că sigur imi găsește ceva»… mă surprind și eu când cad în capcana unor superstiții, dar încerc să devin repede rațională. Ne-am documentat și am decis că vom recolta celule stem la nașterea fetiței noastre. Să nu avem nevoie de ele niciodată… dar să fie acolo! Am ales sa inchei contractul cu cei de la Baby Stem si am kitul pregătit pentru ziua întâlnirii cu minunea.”

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă sterilizatorul electric cu abur Nuk Vario Express, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk Thermo și accesoriile de Bun Venit Nuk!

Completează formularul de înscriere în concurs și poți câștiga sterilizatorul cu abur Nuk, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk, biberonul Nuk Nature Sense, 2 suzete Nuk Fashion și protecție pentru mamelon. Fă alegeri informate și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării! 

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici