CARMEN BRUMĂ RECOMANDĂ BABY STEM

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: […] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

POVESTEA LUI CARMEN BRUMA

Prezentatoarea și autoarea mai multor cărți ce promovează un stil sănătos de viață- Carmen Brumă s-a născut pe 9 mai 1977, în București. Este absolventa Facultății de Științe Juridice și Administrative a Universității ”Dimitrie Cantemir”. Își începe activitatea în televiziune în 1999, cu emisiunea ”Tele Euro Bingo Show” de la Antena 1, apoi continuă cu emisiunea matinală ”Dimineți la Tine”, din cadrul aceluiași post de televiziune. A mai prezentat un șir de alte emisiuni, printre care enumerăm: Kilocruciada, Bruma de mișcare, Bruma de nutriție, ”Spa-ul de duminica seara”, ”Ai grija de tine”.În 2005-2006 deține rubrica proprie în revista Taifasuri : O brumă de mișcare. Iar în 2007-2008 este editorialist la revista J’Adore.Numele și imaginea sa în peisajul mediatic românesc sunt asociate mai ales cu mișcare, stilul sănătos de viață și alimentația sănătoasă. Împreună cu omul de televiziune Mircea Badea a fost în 2009 promotoarea Mișcării contra statului – o acțiune contra modului sedentar de viață.Din 2001 lucrează la Realitatea. A publicat până acum trei cărți care te ajută să menții un stil de viață sănătos, îmbinând un regim alimentar corect și mișcarea. Este vorba despre cărțile: ”SLIM – Cum am dat jos 30 de kilograme și nu le-am mai pus înapoi” (2010), ”Sanatoasă, suplă, sătulă (carte + DVD) – (2012)” și ”Jurnal de gravidă” (2014).În 2014 naște un băiețel și alege să recolteze și să stocheze celule stem cu Baby Stem – Seracell.

ARTICOLE DIN PRESA

„Carmen Bruma si-a cumparat kit pentru recoltarea celulelor stem”

PDF

Citeste articolul

Carmen Brumă, „asigurare” de 1.490 de euro pentru copil

PDF

Citeste articolul

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile