EMMA ZEICESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem. […] Când ești mamă, niciun efort nu este prea mare pentru sănătatea copilului tău. Sunt mulţumită că am ales Baby Stem!

POVESTEA EMMEI ZEICESCU

Emma Zeicescu s-a născut pe 18 septembrie 1980. Și-a început activitatea jurnalistică la 20 de ani la sugestia mamei. A fost dragoste la prima vedere.A încercat presa scrisă și mai apoi a virat cu hotărâre spre televiziune. A fost reporter specializat pe domeniul politic timp de 8 ani, la Național TV și Realitatea TV . Ca reporter a avut ocazia să pășească la Londra, în aprilie 2011, cu ocazia transmisiunii speciale dedicate nunții Prințului William și a ducesei Kate Middleton. Radio-ul a fost cea de-a doua alegere. A facut parte din echipa Radio București si Realitatea FM, atât la pupitrul știrilor cât și ca realizator de emisiuni. Este pasionată de artă, fashion și de activitatea micilor antreprenori . Și-a făcut curaj și a deschis, preț de doi ani, propriul atelier de creație ” Zellia”. Ulterior, a ales să se concentreze pe cariera de mamică, așa că atelierul a trecut în plan secund. O altă pasiune o reprezintă moderarea de evenimente. A fost solicitată cu mai multe ocazii să modereze evenimente din zona administrației locale, corporate sau HR. În prezent, de mai bine de 8 ani, activează în cadrul Realitatea TV. Împreună cu echipa realizează emisiunea de dezbateri politice – Perfect Imperfect.Mottoul ei este : Căutăm perfectul într-o lume imperfectă! Așa că zâmbiți și fiți ambițioși!

ARTICOLE DIN PRESA

„De ce nu mai apare Emma Zeicescu la Realitatea TV”

PDF

Citeste articolul

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile