FLORINA CONSTANTINESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Florinei Constantinescu

„- Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell în România, banca de celule stem numărul 1 în Germania. – […] stocheaza integral in 6 esantionane: 3 principale independente ce vor fi folosite individual in cazul tratamentului cu celule stem si 3 mini esantioane destinate testelor […]- Si ai si garantie 20 de ani, prin asigurarea impotriva falimentului.
Sunt convinsa ca am luat cea mai buna decizie si as alege banca de celule Baby Stem- Seracell, oricand, fara sa stau pe ganduri.”

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă pompa de sân electrică Nuk Nature Sense, reîncărcabilă, Discuri Ultra-Absorbante Comfort pentru Sân NUK și Setul Perfect Start Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii

Completează formularul pentru șansa de a câștiga pompa de sân electrică Nuk Nature Sense, reîncărcabilă,Discuri Ultra-Absorbante Comfort pentru Sân NUK și Setul Perfect Start Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii! Fii o mămică informată și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării!  

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici