FLORINA CONSTANTINESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Florinei Constantinescu

„- Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell în România, banca de celule stem numărul 1 în Germania. – […] stocheaza integral in 6 esantionane: 3 principale independente ce vor fi folosite individual in cazul tratamentului cu celule stem si 3 mini esantioane destinate testelor […]- Si ai si garantie 20 de ani, prin asigurarea impotriva falimentului.
Sunt convinsa ca am luat cea mai buna decizie si as alege banca de celule Baby Stem- Seracell, oricand, fara sa stau pe ganduri.”

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă sterilizatorul electric cu abur Nuk Vario Express, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk Thermo și accesoriile de Bun Venit Nuk!

Completează formularul de înscriere în concurs și poți câștiga sterilizatorul cu abur Nuk, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk, biberonul Nuk Nature Sense, 2 suzete Nuk Fashion și protecție pentru mamelon. Fă alegeri informate și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării! 

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici