FLORINA CONSTANTINESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Florinei Constantinescu

„- Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell în România, banca de celule stem numărul 1 în Germania. – […] stocheaza integral in 6 esantionane: 3 principale independente ce vor fi folosite individual in cazul tratamentului cu celule stem si 3 mini esantioane destinate testelor […]- Si ai si garantie 20 de ani, prin asigurarea impotriva falimentului.
Sunt convinsa ca am luat cea mai buna decizie si as alege banca de celule Baby Stem- Seracell, oricand, fara sa stau pe ganduri.”

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici