IOANA TIGANILA RECOMANDĂ BABY STEM

Romania, Liban, Africa de Sud … Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

POVESTEA IOANEI TIGANILA

Ioana Tiganila s-a nascut pe 7 noiembrie 1986 in Bucuresti. Cu un bunic si o mama jurnalisti, Ioana nu a putut sta departe de aceasta lume. A facut liceul la Scoala Centrala – filologie bilingv franceza, fiind pasionata de aceasta limba. Facultatea a urmat-o la Universitatea Bucuresti – Stiinte Politice, sectia franceza. A urmat un masterat la SNSPA – Comunicare si Relatii Publice. A inceput sa lucreze in presa inca din liceu, avand o colaborare cu Jurnalul National in paginile caruia scria despre ce inseamna viata de licean. In anul intai de facultate a lucrat part-time la saptamanalul de limba franceza Bucarest Hebdo, ocazie cu care a calatorit in Franta pentru a realiza o serie de reportaje. Cel mai important eveniment a fost acoperirea celui de-al 11-lea Summit al Francofoniei la Bucuresti, in 2006, forum la care au participat personalitati precum presedintele Frantei Jacques Chirac sau Secretarul General al ONU Kofi Annan. Tot in 2006 a participat la Bruxelles la o serie de simulari ale Parlamentului European, in cadrul celei de-a treia saptamani europene organizata de Asociatia Universitara Europeana din Louvain, Belgia. A urmat apoi televiziunea, marea pasiune a Ioanei. A fost reporter timp de 5 ani la B1TV, Zece TV si Digi24. In aceasta perioada a urmat un curs de jurnalism la Praga, organizat de The European Journalism Institute sub egida The Fund for American Studies. Din mai 2012 a urcat la pupitrul stirilor Digi24, fiind alaturi de telespectatori in cadrul emisiunii Romania24. Acum, Ioana a luat o pauza de pe micul ecran, pentru a se dedica in totalitate fetitei ei, Cataleya, care a venit pe lume la inceputul lui decembrie 2014.

ARTICOLE DIN PRESA

„Vedeta Digi24 IOANA ŢIGĂNILĂ IA O PAUZĂ DE PE MICUL ECRAN PENTRU A NAŞTE PRIMUL EI COPIL”

PDF

Citeste articolul

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile