IZABELA MARINESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Izabelei Marinescu

„Am ales Baby Stem cu cea mai mare încredere, după un studiu aprofundat. Am primit cele mai clare informații, mi s-a răspuns cu cea mai mare generozitate și răbdare.”

„Ceea ce m-a convins este tehnologia acestora, TotiCyte, cea mai avansată de prelucrarea a sangelui din cordonul ombilical recoltat la nastere, care reuseste sa elimine 99% din globulele rosii, stocand un concentrat de celule stem ce prezinta numeroase beneficii in eventualitatea unor tratamente pe bază de celulele stem.”

„Pe scurt: siguranță, eficientă dovedită, știință la cel mai înalt nivel”

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici