IZABELA MARINESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Izabelei Marinescu

„Am ales Baby Stem cu cea mai mare încredere, după un studiu aprofundat. Am primit cele mai clare informații, mi s-a răspuns cu cea mai mare generozitate și răbdare.”

„Ceea ce m-a convins este tehnologia acestora, TotiCyte, cea mai avansată de prelucrarea a sangelui din cordonul ombilical recoltat la nastere, care reuseste sa elimine 99% din globulele rosii, stocand un concentrat de celule stem ce prezinta numeroase beneficii in eventualitatea unor tratamente pe bază de celulele stem.”

„Pe scurt: siguranță, eficientă dovedită, știință la cel mai înalt nivel”

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă pompa de sân electrică Nuk Nature Sense, reîncărcabilă, Discuri Ultra-Absorbante Comfort pentru Sân NUK și Setul Perfect Start Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii

Completează formularul pentru șansa de a câștiga pompa de sân electrică Nuk Nature Sense, reîncărcabilă,Discuri Ultra-Absorbante Comfort pentru Sân NUK și Setul Perfect Start Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii! Fii o mămică informată și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării!  

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici