IZABELA MARINESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Izabelei Marinescu

„Am ales Baby Stem cu cea mai mare încredere, după un studiu aprofundat. Am primit cele mai clare informații, mi s-a răspuns cu cea mai mare generozitate și răbdare.”

„Ceea ce m-a convins este tehnologia acestora, TotiCyte, cea mai avansată de prelucrarea a sangelui din cordonul ombilical recoltat la nastere, care reuseste sa elimine 99% din globulele rosii, stocand un concentrat de celule stem ce prezinta numeroase beneficii in eventualitatea unor tratamente pe bază de celulele stem.”

„Pe scurt: siguranță, eficientă dovedită, știință la cel mai înalt nivel”

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă sterilizatorul electric cu abur Nuk Vario Express, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk Thermo și accesoriile de Bun Venit Nuk!

Completează formularul de înscriere în concurs și poți câștiga sterilizatorul cu abur Nuk, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk, biberonul Nuk Nature Sense, 2 suzete Nuk Fashion și protecție pentru mamelon. Fă alegeri informate și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării! 

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici