LAURA COSOI RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Laurei Cosoi

„Ma tot intreaba prietenii si familia daca ma simt pregatita pentru venirea pe lume a micutei noastre. Nu stiu daca sunt pregatita, dar probabil voi afla in curand. ️ Insa stiu ca sunt informata, ma simt relaxata si de cele mai multe ori cu zambetul pe buze. Am alaturi de mine cel mai bun sot din lume, o familie care ma iubeste si prieteni care ma inteleg! Nu mi-am pregatit bagajul pentru maternitate pentru ca nu voi avea nevoie de nimic. Doar de gandurile voastre pozitive, de kitul pentru stocarea celulelor de Baby Stem si de increderea ca totul va fi bine!”

„Pentru Rita am apelat la BabyStem pentru procedura de recoltare și stocare de celule stem, asa incat si de aceasta data am pastrat traditia. Spre deosebire însă de prima data, acum folosesc TotiCyte, cea mai avansata tehnologie pentru procesarea celulelor stem, care conform testelor efectuate de catre Cells4Life UK, oferă de 3X mai multe celule stem fata de separarea celulara, in cazul unui tratament. BabyStem este partenerul exclusiv al bancii de celule stem Cells4Life, singurii din Romania care ofera toate cele 3 variante de procesare si stocare a celulelor stem: TotiCyte, separare celulara si sange integral, precum si posiblitatea stocarii tesutului din cordonul ombilicat. Ca părinți, facem tot ce tine de noi sa protejam sanatatea copiilor noștri si nu ne ramane decat sa fim increzatori ca facem cele mai bune alegeri pentru ei!””

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă sterilizatorul electric cu abur Nuk Vario Express, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk Thermo și accesoriile de Bun Venit Nuk!

Completează formularul de înscriere în concurs și poți câștiga sterilizatorul cu abur Nuk, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk, biberonul Nuk Nature Sense, 2 suzete Nuk Fashion și protecție pentru mamelon. Fă alegeri informate și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării! 

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici