MIRELA BOUREANU VAIDA RECOMANDĂ BABY STEM

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

POVESTEA MIRELEI BOUREANU VAIDA

Mirela Vaida s-a născut în Târgul Frumos, județul Iași, pe data de 16 martie 1982. Este solista vocala a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București și prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” la Antena 1. Are o vastă experiență profesională, printre care enumerăm:
– din februarie 2007 – angajată ca solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” București. Joacă în spectacolele : OK, Melody (musical, Regia: Cezar Ghioca), Poftă bună la Tănase, Nevestele vesele, O seară la Tănase, Bufonii Regelui, Scandal în Paradis, Dai un ban, dar face (Regia: Biţu Fălticineanu)
– din 2007 – Prezentatoare la „Favorit TV” a emisiunilor „Primarul Favorit” și „Rapsodia Românească”.
– 2008 – Groupie în musicalul rock’n’roll „The Rocky Horror Show”, Regia: Alexander Hausvater.
– 2007 – Colaborare cu Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”, în spectacolul „Broadway– București”, în musicalurile „Chicago” (rolul Velma) și în „Cabaret” (rolul Sally Bowles), Regia: Beatrice Rancea.-
– 2006-2007 – Prezentatoare la „Senso TV” a emisiunii „Tonica” (90 min / direct / zilnic)
– 2004-2006 – Redactor-Prezentator la „Favorit TV” al emisiunilor „Matinalul favorit” ( 4h / direct / zi) și „Paharul favorit” (3h / direct / saptamana).
– 2004 :Reporter-Prezentator la „Național TV” în cadrul emisiunii „7-12 National” al rubricilor „Startiști”, „Casa ta”, „Paranormal”.
– 2011 – Colaborare cu Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian” in musicalul „Rebecca”, rolul Beatrice, regia Beres Atilla
– 2011-2014 : Prezentator al Emisiunii speciale de Revelion „La Hanul Mirelei”, Antena 1
– 2014: Locul al II-lea si Castigator al Votului Publicului la Concursul Eurovision, etapa nationala, TVREste deținătoarea a numeroare premii la festivalurile din țară și este anual invitată în turnee, în țări precum: Spania, Italia, Germania, China, Rep. Moldova, Olanda, Ungaria, Austria, etc.

ARTICOLE DIN PRESA

Exemplu pentru toate mamele! Ce decizie importantă a luat Mirela Boureanu Vaida: „Am făcut-o pentru viitorul şi siguranţa copilului meu”

PDF

Citeste articolul

Mirela Boureanu Vaida, decizie importantă: „Am făcut-o pentru viitorul şi siguranţa copilului meu”PDFCiteste articolul

DECIZIA pe care a LUAT-O MIRELA BOUREANU VAIDA pentru SIGURANȚA BEBELUȘULUI ei!

PDF

Citeste articolul

Decizia importantă luată de Mirela Boureanu Vaida: „Am făcut-o pentru viitorul şi siguranţa copilului meu”PDFCiteste articolul

FOTO Mirela Boureanu Vaida, hotărâre privind viitorul bebeluşului ei

PDF

Citeste articolul

DECIZIA pe care a LUAT-O MIRELA BOUREANU VAIDA pentru SIGURANȚA BEBELUȘULUI ei!PDFCiteste articolul

Mirela Boureanu Vaida, decizie importantă: „Am făcut-o pentru viitorul şi siguranţa copilului meu”

PDF

Citeste articolul

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile