OANA IONITA RECOMANDĂ BABY STEM

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând […] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente […] şi pentru că experienţa Baby Stem […] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

POVESTEA OANEI IONITA

Este cunoscută publicului larg datorită prezenței extrem de feminine din emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”. Oana Ioniță s-a născut pe 18 decembrie 1981. A finalizat studiile liceale la liceul de coregrafie ”Floria Capsali” din București (1993-2000) și secția de coregrafie, pedagogie în cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale”.Începe să lucreze în televiziune în 1996 la Tele 7 ebc, devine cunoscută datorita prezenței feminine din cadrul emisiunii „Cronica Carcotasilor” și aparitiei in concursului „Dansez pentru tine”. In prezent personaj, reporter, coregraf în emisiunea „Cusurgii” de la Prima tv.În activitatea artistică prefesională se înscriu perioadele 2000-2004 în calitate de balerină, la Opera Națională Română din București și 1998-2000 la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” București.A realizat coregrafiile pentru spoturile Prima TV, Campania WE LOVE TO ENTERTAIN YOU, Kiss Tv , Carcotasii, Mondenii, 2008, 2009, 2010; pentru Revelionul TVR1 organizat la Romexpo (2005, 2006), Redeschiderea aeroportului Henri Coanda,spectacol de gală.În 2004 începe colaborarea cu emisiunea ”Cronica Cârcotașilor” în calitate de dansatoare și coregraf. În 2006 ia ființă BB OANA EVENTS SRL, firmă axată pe organizarea de evenimente cu caracter artistic. În 2007 aceeași firmă pune bazele școlii de dans DANCE PLANET, în cadrul căreia Oana Ioniță este profesor și administrator. În 2009 Oana Ioniță devine imaginea brandului franțuzesc La Redoute în România. În 2010 semnează coregrafia din deschiderea concertului lui Paul Van Dyk, Mission si Marlboro. În plus, Oana Ioniță colaborează și realizează coregrafiile pentru Corina, Luminita Anghel, Ana Lesko, Heaven, Daniela Gyorfi, Alexa, Wild Cats (Jagermaster).

ARTICOLE DIN PRESA

„Bebeluşul Bebeluşei! Oana Ioniţă l-a născut, ieri, pe Maxim!”

PDF

Citeste articolul

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile