OANA ROMAN RECOMANDĂ BABY STEM

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem […] numărul foarte mare de probe folosite în tratamente sunt principalele motive pentru alegerea mea. Le recomand tuturor mămicilor să nu se grăbească: este o decizie luată pentru viaţă şi de aceea compromisurile trebuiesc evitate!

POVESTEA OANEI ROMAN

Oana Roman s-a născut pe 13.04.1976 în București. Și-a făcut studiile universitare la Sorbona, iar Franța i-a cultivat un obicei foarte plăcut, așa precum mărturisește chiar Oana Roman: cafeaua cu lapte în fiecare dimineață. Este specialistă în Relații Publice. A prezentat emisiunile: ”Bară la bară” Kanal D ( 2006); ”Esențe” B1 (2007); ”Răi da Buni” Antena 2 (2008), ”Incredibil” Antena 2 ( 2011-2012). În calitate de agent de PR a organizat sute de evenimente, a creat și reclădit branduri aflate în declin. A fost consilier de imagine și agent de PR a Blue Air. În 2014 s-a căsătorit cu Marius Elisei și a născut primul copil, alegând să recolteze celule stem și să stocheze cu Baby Stem – Seracell.

ARTICOLE DIN PRESA

„Oana Roman naste maine! Care a fost ultimul lucru pe care l-a facut inainte de a deveni mama”

PDF

Citeste articolul

„Oana Roman naste maine! Iata ultimul mesaj inainte de a deveni mama!”PDFCiteste articolul

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile