SURORILE GHEORGHE RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Surorilor Gheorghe

„Iubirea pentru propriul copil este nepretuita si cum fiecare parinte isi doreste tot binele din lume pentru copilul lui, asa si eu m-am gandit inca de la inceputul sarcinii la recoltarea de celule stem. Sunt multe variante, eu insa am ales Baby Stem [..]. Sanatatea este cea mai importanta!”

„Sanatatea și siguranța copilului sunt de departe prioritatea principala atunci când devii parinte! Am ales pentru pentru viitorul copil recoltarea celulelor stem cu compania Baby Stem […]! Ne dorim această plasă de siguranță pentru linistea noastra, dar ne rugam sa nu avem nevoie de ele!”

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă pompa de sân electrică Nuk Nature Sense, reîncărcabilă, Discuri Ultra-Absorbante Comfort pentru Sân NUK și Setul Perfect Start Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii

Completează formularul pentru șansa de a câștiga pompa de sân electrică Nuk Nature Sense, reîncărcabilă,Discuri Ultra-Absorbante Comfort pentru Sân NUK și Setul Perfect Start Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii! Fii o mămică informată și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării!  

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici