SURORILE GHEORGHE RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Surorilor Gheorghe

„Iubirea pentru propriul copil este nepretuita si cum fiecare parinte isi doreste tot binele din lume pentru copilul lui, asa si eu m-am gandit inca de la inceputul sarcinii la recoltarea de celule stem. Sunt multe variante, eu insa am ales Baby Stem [..]. Sanatatea este cea mai importanta!”

„Sanatatea și siguranța copilului sunt de departe prioritatea principala atunci când devii parinte! Am ales pentru pentru viitorul copil recoltarea celulelor stem cu compania Baby Stem […]! Ne dorim această plasă de siguranță pentru linistea noastra, dar ne rugam sa nu avem nevoie de ele!”

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici