ADELA POPESCU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Adelei Popescu

„Iubirea pentru propriul copil este nepretuita si cum fiecare parinte isi doreste tot binele din lume pentru copilul lui, asa si eu m-am gandit inca de la inceputul sarcinii la recoltarea de celule stem. Sunt multe variante, eu insa am ales Baby Stem [..]. Sanatatea este cea mai importanta!”

„Sanatatea și siguranța copilului sunt de departe prioritatea principala atunci când devii parinte! Am ales pentru pentru viitorul copil recoltarea celulelor stem cu compania Baby Stem […]! Ne dorim această plasă de siguranță pentru linistea noastra, dar ne rugam sa nu avem nevoie de ele!”

Concurs
72zile 04ore 21min

Câștigă sterilizatorul electric cu abur Nuk Vario Express, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk Thermo și accesoriile de Bun Venit Nuk!

Completează formularul de înscriere în concurs și poți câștiga sterilizatorul cu abur Nuk, încălzitorul electric 3 în 1 Nuk, biberonul Nuk Nature Sense, 2 suzete Nuk Fashion și protecție pentru mamelon. Fă alegeri informate și vezi pe babystem.ro beneficiile recoltării! 

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici