VIORICA SUSANU RECOMANDĂ BABY STEM

Povestea Vioricai Susanu

„Toate lucrurile bune le-am invatat de la mama, iar grija fata de viitorul copiilor nostri mi se pare unul dintre cele mai importante dintre ele. Evident, imi doresc ca orice parinte, ca fiica si fiul meu care va veni curand pe lume, sa fie sanatosi. Dar pentru asta trebuie sa ma asigur ca fac totul bine chiar inainte de nastere lui. Tocmai de aceea am ales Baby Stem. Recoltarea celulelor stem la nastere insemna de fapt o garantie ca, in orice situatie, iti poti ajuta un membru al familiei sau el poate ajuta pe cineva compatibil care are nevoie de acest dar minunat – sanatatea.”

Concurs
72zile 04ore 21min

Completeză formularul pentru șansa de a câștiga Căruciorul pentru copii Zico Adamex 3 în 1 cu toate accesoriile incluse, Pompa de sân electrică NUK și Setul Perfect Start cu controlul temperaturii din gama Nature Sense!

Depozitul de Cărucioare îți oferă 10% discount la achiziționarea unui cărucior din gama ADAMEX până la finalul anului. Aplică AICI codul ADAMEXBS24 la finalizarea comenzii!

Prin participarea la acest concurs, eşti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi regulamentul concursului aici