Carnea și produsele din carne sunt o sursă foarte importantă de proteine animale în sarcină. În carne se găsesc aproximativ 14- 24% de proteine, atât de importante pentru dezvoltarea sarcinii. În plus, aceasta include o mulțime de vitamine: B12, B6, B1, A, fosfor, fier și aminoacizi esențiali.

Totuși, femeilor însărcinate le este interzis consumul de carne în cantități mari. O sută de grame de carne aceasta este norma ideală pe zi. Proteinele pot fi, de asemenea, luate din alte surse. Cele mai multe proteine dintre tipurile de carne sunt conținute de carnea de porc macră, carnea  de vită, carnea de pasăre și carnea de iepure.

Carnea trebuie să fie consumată cu legume proaspete. Ele ajut foarte mult la digestia și asimilarea proteinelor. În plus, legumele elimină parte din elementele nocive ale cărnii.

Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!