Temperatura de bază a corpului: puteţi folosi această caracteristică doar dacă aţi fost atentă la acest aspect şi în lunile de dinainte. După concepţie, temperatura corpului va fi mai mare timp de  încă 3-4 luni.

Sângerarea: ea poate fi determinată de fixarea embrionului pe uter. Apare ca o durere slabă în partea de jos a abdomenului.

Nivelul HCG: gonadotropina corionică umană se formează doar la femeile însărcinate. Nivelul său poate fi determinat cu ajutorul unui test de sarcină din farmacie.

Dacă aveţi oricare dintre simptomele descrise mai jos , atunci e nevoie de consultul unui medic ginecolog, care vă va informa cu privire la starea dumneavoastră de sănătate, dacă este vorba despre o sarcină şi în ce stadiu este mai exact.

Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!