Zilele friguroase și întunecate de toamnă nu sunt un motiv de a hotărî să ne ascundem în casă. Și dacă tot hotărâm să ieșim să ne facem un plan de acțiuni interesante cu copilașii.

Scenariu 1: Trambulina

Ne-am obișnuit să credem că săriturile pe trambulină sunt numai pentru copii, în realitate acestea sunt un exercițiu obligatoriu pentru sportivii care vor să își încălzească mușchii de la picioare. De aceea, este un exercițiu foarte tonifiant și pentru maturi și pentru copii.

Scenariul 2: Alpinism

Și nu este vorba despre a merge în munți cu cei mici pe o vreme ca asta, ci despre escaladarea unor pereți special amenajați pentru antrenamente de alpinism cu tot echipamentul necesar. Acesta este un exercițiu util pentru a întări capacitățile fizice, dar și pentru că întărește voința și rezistența.

Scenariul 3. karting

Dacă aveți nevoie să simțiți un val nemaibănuit de adrenalină, să simțiți cum e să vă organizați pe traseu și să urmați un plan cu indicații stricte de la copilot cred că  e bine să încercați acest exercițiu. Pe lângă beneficiile sportive veți forma o echipă cu copiii dumneavoastră, veți împărtăși emoții și păreri.

Uneori putem organiza petrecerea timpului foarte plăcută și ieșind din scenariul deja clasic de mers la cumpărături.

Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!