Este permis consumul de bere în sarcină?

Deși consumul de alcool în sarcină reprezintă încă un tabu pentru viitoarele mămici, adevărul este că până acum nu există un studiu în care să se dovedească că ar exista o anumită cantitate de alcool care să pună în pericol sănătatea bebelușului. Dacă ești o amatoare a berii, în primul rând trebuie să te asiguri că nu o vei consuma pe stomacul gol. Unii medici recomandă evitarea alcoolului în sarcină, dar alții pot permite consumarea băuturii alcoolice în cantități foarte mici.

Multe viitoare mame evită alcoolul deoarece se spune că dacă vei consuma alcool în timpul sarcinii, fătul poate suferi malformații congenitale. Dar acest lucru este înțeles greșit, deoarece dacă vei consuma o cantitatea mică de alcool, cum ar fi jumătate de pahar de bere, acest lucru nu va fi posibil.

Oricare ar fi riscurile, multe viitoare mămici nu renunță la alcool, desigur consumat în cantități moderate. Un studiu recent al CDC a constatat că aproximativ o persoană din opt femei însărcinate consumă cel puțin o băutură alcoolică în ultima lună de sarcină.

Află de la BabyStem dacă este permis consumul de bere în sarcină:

Consumul de bere in sarcina poate fi permis, dar în cantități mici

berea in timpul sarciniiDacă apare pofta de bere în sarcină, nu ezita să ți-o satisfaci. Consumul moderat de alcool în sarcină nu poate dăuna. Nu există dovezi că berea ar putea să afecteze sarcina, mai ales dacă este consumată doar de poftă. Este recomandată o băutură, maxim 2 pe săptămână, de ajuns pentru a-ți satisface dorința. Ce trebuie să ai în vedere este că nu trebuie să exagerezi și să deții mereu un echilibru.

Știm că viața copilului tău este primordială, de aceea, Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu banca numărul 1 din Germania, dar și cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro.

Voteaza Este permis consumul de bere în sarcină?: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile