Este foarte util să vă aflați cât mai mult în aer liber de-a lungul perioadei de sarcină. Plimbările la aer curat vă fac bine dumneavoastră și bebelușului.

Copilașul are nevoie de mult oxigen pentru dezvoltarea psihică și fizică normală. În timpul sarcinii, sistemul cardiovascular și respirator sunt expuse unor presiuni destul de mari, iar în ultimul trimestru aceasta crește îndoit, tocmai de aceea plimbările la aer curat ajutp femeia însărcinată să le facă față. 

Mersul pe jos poate fi înlocuit și cu exerciții. Datorită exercițiilor fizice inima pompează mai mult sânge, iar circulația îmbunătățită ajută la alimentarea îndestulătoare cu oxigen a celulelor din întreg organismul. Acest lucru ajută atât la dezvoltarea armonioasă a fătului, cât și la îmbunătătțirea strii fizice și psihice a  mămicii.

Dar nu toate femeile iubesc plimbprile, mai ales cele de lungă durată. Prin urmare, pentru a ieși regulat la plimbare aveți nevoie de puțină auto-disciplinare. Putem numi plimbările în sarcină un fel de sarcină de muncă, pe cât de dificiclă poate părea uneori, pe atât de utilă și importantă poate fi.

 

Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!