Stiati ca in peste 85% din numarul de nasteri, sangele din cordonul ombilical care contine valoroasele celule stem este pur si simplu aruncat?

Baby Stem considera ca acest fapt constituie o risipa a sanselor oferite de medicina de a recurge cu succes in viitorla eventualele tratamente prin transplanturi cu celule stem. Pastrarea celulelor stem din cordonul ombilical constituie o sansa extraordinara pe care o are copilul pentru a-si asigura viitorul, pentru ca nu stim niciodata ce se poate intampla, dar sa stii ca ai avut o sansa in maini si ai aruncat-o este cat se poate de neplacut. Tocmai de aceea este nevoie de recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical. Or, existenta posibilitatii de recoltare de celule stem la nastere a devenit o sansa, o asigurare in plus ca viitorul copilului dumneavoastra poate fi unul cat se poate de bun si sanatos. De sa alegeti recoltarea de celule stem? Pentru ca cercetarile ne-au demonstrat ca acest tip de celule se pot tranforma intr-o varietate surpinzatoare de celule diferentiate, putand astfel sa reinnoiască tesuturi afectate sau distruse. Pentru că spectrul afecţiunilor in tratarea carora celulele stem pot fi de folos este in continua crestere. Inainte de semnarea contractului de celule stem, recoltare si stocare, Baby Stem va recomanda sa va informati, in calitate de viitori parinti, cu mare atentie privitor la toate detaliile si implicatiile aferente acestui demers.

In plus, trebuie sa stiti ca:

 • Recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical este un procedeu lipsit de riscuri si nedureros;

 • Celulele stem din sangele cordonului ombilical au o capacitate foarte ridicata de multiplicare;

 • Celulele stem din sangele cordonului ombilical au avantajul de a nu fi fost supuse la influenta mediului inconjurator.

Recoltare celule stem :  pret in functie de pachetul ales

Oferta de pret pentru recoltare celule stem nu trebuie sa fie singura hotaratoare in cazul alegerii bancii de stocare cu care veti semna contractul, dar este intr-adevar un indicator de care este bine sa tineti seama.

 • Baby Stem a conceput 3 pachete de recoltare de celule stem (Silver, Gold, Platinum), construite pentru a deveni accesibile tuturor parintilor din tara. Fiecare din cele trei pachete de celule pot fi achizitionate platind integral sau cu plata pana la 36 de rate. Orice plata se efectueaza numai dupa primirea certificatului de stocare emis de laboratoarele Seracell din Germania. Pretul oricaruia dintre pachetele de stocare celule stem include urmatoarele servicii: Kit recoltare

 • Recoltare sange din cordonul ombilical

 • Recoltare sange matern

 • Transport kit recoltare

 • Analize complexe ale sangelui matern

 • Analiza celulelor stem

 • Stocare in laboratoarele Seracell

 • Pregatirea probei inaintea tratamentului

Contactati unul din reprezentantii Baby Stem pentru a primi toate detaliile si informatiile necesare luarii unei decizii temeinice. Notati fiecare amanunt si adresati intrebarile care va framanta. La sfarsit ganditi-va care este pretul pentru recoltarea celulelor stem pe care l-ati plati cu bucurie pentru a-i asigura copilului dumneavoastra cea mai buna sansa la sanatate?

Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!