Scurgere apoasă în sarcină? • Află ce trebuie să faci


Te confrunți cu scurgere apoasă în sarcina? Afla cauzele si ce trebuie sa faci!

Cuprins

 • Scurgerea apoasă în timpul sarcinii este normală?
  Scurgeri apoase în sarcină
  Scurgerea poate fi lichid amniotic

  În timpul sarcinii, corpul tău trece printr-o mulțime de schimbări. La urma urmei, tu crești un om în tine. De asemenea, vei deveni foarte familiarizată cu vaginul, din toate perspectivele.

  Toate femeile însărcinate vor observa o secreție apoasă în timpul sarcinii; ar putea fi diferită în ceea ce privește culoarea, mirosul și chiar consistența, dar se va întâmpla.

  Scurgerea apoasă în timpul sarcinii este normală?

  Scurgerea normală apoasă
  1. Leucoreea
  2. Fluid amniotic
  3. Mucus

  Scurgerea anormală apoasă
  1. O infecție cu candida
  2. Vaginoză bacteriană
  3. Naștere prematură
  4. Infecții cu transmitere sexuală

  Dacă a trebuit să vă testați secrețiile și temperatura corpului pentru a ajuta la concepere, atunci ești deja familiarizată cu scurgerile vaginale și știi că există diferite tipuri.

  De-a lungul ciclului scurgerea se schimbă: ocazional este apoasă, alteori un pic mai densă, mucus.. Uneori va avea o culoare și chiar un miros.

  În timp ce ești însărcinată, vei experimenta scurgeri apoase, secreții albicioase. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, scurgerea apoasă nu trebuie să provoace nici o îngrijorare.

  Scurgeri apoase în sarcină

  De cele mai multe ori, spre finalul sarcinii, scurgerea poate fi chiar urină, ceea ce înseamnă pur și simplu că presiunea a crescut asupra vezicii urinare și că ați avut un mic accident. Se întâmplă de obicei când tușești, strănuți sau râzi, dar poți să nu realizezi asta.


  Scurgerea poate fi lichid amniotic

  asdrubal-luna-485688-unsplashDin când în când, se poate întâmpla ca scurgerea apoasă să fie lichidul amniotic ce înconjoară fătul. Pierderile mici cantitative ar putea trece neobservate, și nu reprezintă neapărat un pericol dacă consumați suficiente lichide și scurgerile nu sunt abundente. Alteori, scurgerea poate fi abundentă și atunci este necesar consultul medicului.
  Ai grijă de sănătatea ta și a micuțului tău și contactează doctorul ori de câte ori experimentezi ceva care îți creează disconfort. Informează-te din timp despre stocarea celulelor stem la naștere pentru a asigura viitorul bebelușului tău.

  Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Află mai multe aici https://www.babystem.ro/celule-stem