În fiecare an, în Germania, aproximativ 300.000 oameni suferă de infart miocardic.
Una dintre victimele acestei afecţiuni este Gunter Buchholz. Acesta a ales tratamentul cu celule stem în speranţa că inima lui va reveni la condiţia iniţială şi că se va putea bucura din nou de voiciunea şi energia date de un muşchi cardiac sanatos. În următorul clip, acesta ne povesteşte experienţa sa, implicaţiile tratamentului şi părerile despre terapia regenerativă cu celule stem.

Pentru acest gen de tratament sunt extraşi aproximativ 120 ml de măduvă osoasă din coloana vertebrală a pacientului. Celulele stem din măduva osoasă sunt purificate cu anticorpi AC133 în laboratoarele Seracell. Produsul final este o soluţie foarte concentrată de celule stem într-o mică seringă. Celulele stem sunt injectate direct în muşchiul cardiac în timpul operaţiei de bypass. Procedura este demonstrată în următorul film.

Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!