10 dintre cele mai răspândite probleme în sarcină (partea a II-a)

6.  Greață ți vărsături

Cauze: Potrivit oamenilor de știință de la Colegiul American de Obstetrică și Ginecologie, greața din timpul sarcinii  este resimțită de aproximativ 85% din femei. Adeseori aceasta le însoțește necontenit pe femeile însărcinate pe toată durata sarcinii. În general, există episoade acute de greață în dimineața. Potrivit experților, este din cauza acelorași toate hormoni: estrogen si progesteron.

7. Nevoie de a merge des la baie

Cauze: Așa cum am menționat anterior, în timpul creșterii și dezvoltării sale în uter copilașul comprimă organeșle interne ale mamei. Din cauza asta suferă și vezica urinară. Acest lucru poate duce la scurgeri de urină chiar și la strănut, sau râsul cu poftă. O astfel de scurgere poate deveni mai frecventă în al doilea trimestru, în momentul în care începe  creșterea rapidă a copilului.

8. Scăderea apetitului sexual

Cauze: În primul trimestru vă poate descuraja să faceți sex oboseala constantă și senzația de greață. În plus, durerile de spate și loviturile dureroase ale coipașului în pereții uterului vă pot tăia pofta pentru mult timp de acum încolo. De prea multe ori preocuparea mamei de sănătatea copilului o poate împiedica să îți dorească apropiere intimă de soțul ei.

9. Creșterea apetitului sexual

Cauze: Se poate întâmpla și asta dintr-un număr varii de motive. Datorită faptului, în timpul sarcinii crește fluxul de sânge la nivelul organelor genitale, poate crește și nivelul excitației. Dacă medicul vă asigură că nimic nu amenință sănătate copilașului dumneavoastră puteți încerca să eliberați apetitul sexual, pentru că mulți specialiști confirmă faptul c puteți avea parte de experiențe de neuitat.

10. Probleme de piele

Cauze: Iarăși de vină sunt hormonii care cauzează apariția problemelor de piele (acnee, ten seboreic).
Cum să faci față: În prezent nu există date definitive cu privire la modul în care poate afecta sarcina acidul salicilic și benzoil. Soluția cea mai potrivită ar fi să se consultați medicul dumneavoastră despre utilizarea de medicamente care nu vor afecta sănătatea copiluuil. Ca alternativă la cosmetice puteți folosi masca din argilă, care ar trebui să se facă o dată pe săptămână. De cele mai multe ori aceste probleme dispar imediat după naștere.

 

Voteaza 10 dintre cele mai răspândite probleme în sarcină (partea a II-a): 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile