10 dintre cele mai răspândite probleme în sarcină

1. Balonare și aciditate mărită

Cauza: Atunci când copilașul începe  să se dezvolte, organele interne materne se comprimă în mod organic. Acest faptu influenșează digestia. Pentru a evita balonarea, ar trebui să încercațisă eliminați toate alimentele care o declansează (astfel de produse ar fi merele, perele, fasolele, conopida, varza de Bruxelles, broccoli). Alimentele foarte reci sau grase trebuie de asemenea evitate.

2. Linia mai închisă la culoare de la ombilic în zona pubiană

Motiv:Motivul apariției petelor sunt hormonii feminini. În timpul sarcinii crește dramativ nivelul estrogenilor care determină formarea în cantități mai mari a melaninei. ca rezultat apar pete mai închise la culoare.Aceste modificări au loc de obicei în trimestrul al doilea și dispar imediat după naștere.

3. Constipația

Cauză: Faptul majoritatea femeilor însărcinate suferă de constipație nu este un secret. Acest lucru este confirmat de oamenii de stiință  cercetători  la Colegiul American de Obstetrică și Ginecologie (ACOG). Acest lucru se întâmplă, de asemenea, datorită activității unui hormon produs în corpul femeii în timpul sarcinii. Acesta încetinește activitatea metabolismului. Aceasta ajută în principal la păstrarea în organism a grăsimilor și substanțelor nutritive, cu care se va hrăni fătul în sarcină.

4. Mâncărimi ale sfârcurilor

Datorită creșterii sânilor în sarcină, care se pregătesc de alăptare se întinde mai mult pielea, iar acest fapt provoacă mâncărimi. Cum scapi de asta? Hidratează-ți bine pielea. Folosește creme speciale, cu compoziție naturală.  În compoziția lor trebuie să intre neapărat vitamina E și untul de caco. Pentru a sppori efectul cremelor alege sutiene din bumbac moale.

5. Durere acută în zona abdomenului

Cauză: Acest tip de durere este tipică pentru trimestrul al doilea al sarcinii, în momentul în care oasele pelviene încep să se depărteze cîte puțin, pregătindu-se de naștere. Mai mult decât atât, o astfel de durere se poate manifesta la fel de brusc, și din cauza greutății ce apasă pe picioare și coloană, după o lungă perioadă de timp de stat în picioare

 (Va urma)

Nota pentru 10 dintre cele mai răspândite probleme în sarcină: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 note, media: 2,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile