10 trucuri pentu a avea o sarcină ușoară

Te poți simți minunat în timpul sarcinii, dacă ai grijă de tine și de micuțul tău. Îți poți spori șansele să ai o sarcină fără impedimente, dacă urmărești câteva trucuri care te pot ține într-o stare de sănătate excelentă.

Mișcarea, alimentația sănătoasă și o stare psihică bună sunt câteva dintre noțiunile generale care conduc la încheierea celor 9 luni de sarcină, fără a întâmpina probleme majore. Sarcina este un lucru minunat, nu o afecțiune, trebuie doar să urmărești câteva principii de viață.

1. Mănâncă cinci sau șase mese echilibrate în fiecare zi.

2. Ia vitamine speciale pentru perioada sarcinii în fiecare zi, evident, după ce consulți medicul ginecolog.

3. Consumă multe lichide, cel puțin 10 pahare de apă pe zi, evitând cafeina și coloranții artificiali.

4. Nu bea alcool, sub nicio formă.

5. Nu fuma și nici nu te expune în spațiile destinate fumatului.

6. Exercițiile fizice sunt foarte importante pentru sănătate în general, dar ajută foarte mult și la eliminarea stresului. Te poți înscrie la cursuri speciale, dedicate gravidelor sau poți face zilnic plimbări de 20 de minute, într-un ritm moderat. Mergi pe jos, prin locuri umbrite, pentru a evita supraîncălzirea.

7. Ia-ți timp suficient pentru a dormi – cel puțin 8 ore pe zi. Dacă suferi de tulburări ale somnului, odihnește-te ziua și cere un sfat psihologului tău.

8. Îmbracă-te confortabil, fără pantaloni care să te strângă și ridică-ți picioarele de mai multe ori în timpul zilei, pentru a preveni oboseala și umflarea picioarelor și a gleznelor.

9. Poartă în continuare centura de siguranță când ești la volan sau în mașină. Mai mult decât atât, femeile însărcinate ar trebui să stea cât mai departe de zonele mașinii care au airbag-uri.

10. Nu lua medicamente sau produse naturiste fără a consulta medicul ginecolog.

Sarcina și nașterea sunt momente cheie în viața fiecărei femei. Tu preocupă-te de creșterea copilului tău, Baby Stem se ocupă de sănătatea lui.

Îți recomandăm să optezi pentru recoltarea celulelor stem la naștere, astfel, poți asigura viața pe care cei mici o merită. Investește în viitorul lor!

Datorită facilitătilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem ce au obtinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării si stocării probelor biologice.

Baby Stem aduce în România experienta si calitatea germană a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem. Pentru mai multe detalii, vizitează Babystem.ro

 

 

 

 

 

Nota pentru 10 trucuri pentu a avea o sarcină ușoară: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 note, media: 4,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile