3 Beneficii ale Zmeurei în sarcină


Descoperă beneficiile zmeurei în sarcină (fruct/ceai)!

Cuprins

 • Ce este zmeura?
  Iată principalele beneficii ale consumului de zmeură în timpul sarcinii
  Reglează contracțiile și nașterea
  Previne defectele congenitale
  Ajută digestia

  Sarcina îți poate face poftă de a încerca mai multe preparate cu zmeură delicioasă, dulce. Și, în timp ce te poți bucura de mâncarea unei varietăți de preparate cu zmeură, trebuie să te asigurai cât de sigur este să consumi fructele atunci când îți dorești.

  Ce este Zmeura?

  Zmeura este un fruct comestibil, delicios, disponibil în mai multe culori. Zmeura are două soiuri distincte: boysenberries și loganberries. De asemenea, zmeura roșie este foarte populară și ușor disponibilă. Boabele dau aromă prăjiturilor și deserturilor. Din zmeură se poate face jeleu sau gem, în timp ce zmeura este plină de nutrienți care te ajută să te bucurai de o sarcină sănătoasă.

  Zmeura nu numai că îți îmbunătățește delicatesele, dar îți oferă de asemenea multe beneficii pentru sănătate care asigură o sarcină sănătoasă. Află mai jos câteva beneficii comune ale sănătății zmeurii în timpul sarcinii.

  Iată principalele beneficii ale consumului de zmeură în timpul sarcinii:

  Reglează contracțiile și nașterea

  Zmeura roșie este populară ca stimulator uterin și relaxant. Fructul reglează contracțiile uterine și facilitează nașterea. De asemenea, frunzele de zmeură roșie ajută la tratarea crampelor, ameliorarea senzației de greață, a durerii, a amețelii. Consumul de ceai de zmeură previne hemoragia și ajută la nașterea ușoară a copilului.

  Previne defectele congenitale

  Zmeura conține o cantitate mare de acid folic, astfel încât mâncarea fructelor în timpul sarcinii te ajută să previi riscul apariției malformațiilor la copilul nenăscut. Un aport bun de acid folic prin fructe de pădure protejează copilul de defecte ale tubului neural, defecte cardiovasculare și ale membrelor, anomalii ale tractului urinar si preeclampsie.

  Ajută digestia

  zmeura in sarcina beneficiiZmeura conține cantități mari de fibre alimentare și mangan care favorizează digestia netedă, prevenirea riscului de tulburări digestive, menținerea ratei metabolice ridicate și reglarea greutății în timpul sarcinii.

  Asigură-te că incluzi zmeura în dieta de sarcină și consum-o fie în sezon sau congelată în smoothie-uri, sucuri, spume sau ca atare.

Nota pentru 3 Beneficii ale Zmeurei în sarcină: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 note, media: 3,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile