3 metode de a trata diareea in timpul sarcinii!

Tulburările digestive, cum ar fi constipația și diareea, pot apărea frecvent în timpul sarcinii. Pentru aceste lucruri poți da vina pe schimbarea hormanilor, pe modificările regimului alimentar, dar și pe stres. Majoritatea cazurilor de diaree durează câteva zile. Acest lucru este des întâlnit din cauza alimentației necorespunzătoare, a virusurilor sau a bacteriilor.
Nu este de mirare faptul că majoritatea femeilor gravide se confruntă cu această problemă, de aceea este bine să fii precaută pentru că astfel poți evita acest disconfort.
Iată câteva lucruri pe care este posibil să nu le știi despre cum se poate trata diareea în timpul sarcinii, dar pe care le poți afla de la Baby Stem:
Evită alimentele bogate în grăsimi, alimentele prăjite, alimentele picante, laptele și produsele lactate, mai ales în timpul sarcinii.
Atunci când întâlnești astfel de probleme, nu uita să consulți medicul de specialitate, care îți poate prescrie medicamentația corectă.

Bea mai multe lichide

Dacă treci prin această problemă, indicat este să bei cât mai multe lichide. Deshidratarea la femeile gravide este des întâlnită. Când ești însărcinată, hidratarea este foarte importantă, mai ales dacă ai probleme cu diareea. Bea apă pentru a înlocui fluidele pe care le pierzi.
De asemenea, și sucul de roșii și bulionul sunt bune pentru hidratare și pentru înlocuirea electroliților, pe care le-a pierdut corpul. Sucul va ajuta la completarea nivelului de potasiu, iar bulionul va ajuta la completarea sodiului.

Dieta BRAT

Dieta BRAT este alcătuită din banane, mere, orez și pâine. Aceste alimente nu sunt dăunătoare sarcinii și te pot ajuta să tratezi diareea. Pâinea este indicat să fie prăjită și să fie integrală din grâu. Fibra aflată în aceste alimente absoarbe apa și face scaunul mai voluminos și solid. Bananele și orezul sunt de asemenea, surse de unde se poate extrage fibra. 4-6 porții pe zi din această dietă îți vor rezolva problema și cu siguranță te vei simți mult mai bine.

Supa de pui

Nu este o surpriza că diareea în sarcină este des întâlnită. Un alt tratament pentru rezolvarea diareei este supa de pui, dar foarte important de reținut este că aceasta nu trebuie să conțină grăsimi. Este bine să nu bei lichide în timpul mesei. Indicat ar fi să faci acest lucru între mese, deoarece te ajută să ai o digestie normală.
Diareea în timpul sarciniiDiareea poate afecta sănătatea copilului. Când această problemă apare, organismul este determinat să elimine cantități mari de apă și substanțe nutritive. Dacă ai scaune apoase mai mult de 3 ori pe zi și nu consumi lichide, poți deveni deshidratată, ceea ce poate aduce complicații dacă nu te tratezi. Nu ezita să contactezi doctorul, atunci când întâlnești astfel de probleme în sarcină.
Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem și este partenerul exclusiv al Seracell, banca de celule stem nr. 1 în Germania. Viața fătului, dar și a ta sunt cele mai importante, de aceea noi dorim să îți oferim cele mai bune servicii. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.