4 efecte POZITIVE pe care le simți dacă bei ceai de mușețel în timpul sarcinii!

Ceaiul de muşeţel îţi oferă momente plăcute în timpul sarcinii datorită gustului unic pe care acesta îl are. Consumul a 2 căni pe zi este mai mult decât benefic pentru sănătatea ta şi a copilului.
Vitaminele pe care ceaiul de muşeţel le oferă sunt esenţiale în viaţa unui copil, încă din momentele în care acesta se află în burtică. Cel mai bine este să alegi muşeţelul crescut în casă, astfel eviți să te confrunți cu produsele din comerţ ce pot avea diverşi conservanţi ce vă pot crea probleme pe timpul sarcinii.

Iată câteva efecte uimitoare pe care este posibil să nu le știi despre consumul ceaiului de muşeţel în timpul sarcinii, dar pe care le poți afla de la BabyStem:

Un prim efect pozitiv pe care consumul ceaiului de muşeţel în timpul sarcinii îl poate oferi este alungarea durerilor cu care te trezeşti şi care îţi pot strica ziua. Insomnia şi neliniştea pot fi două mari probleme cu care este posibil să te confrunţi în timpul sarcinii, însă pentru asta ceaiul de muşeţel este un remediu eficient. De ce să te confrunţi cu probleme digestive sau poate cu inflamaţii articulare când poţi preveni apariţia acestor probleme cu ceaiul de muşeţel?! Sunt diverse tratamente pe bază de plante naturale, însă nu sunt recomandate pe timpul sarcinii. De aceea, o alternativă pe care medicii o recomandă, este consumul de ceai de muşeţel.

Scapă de dureri

Se întâmplă ca în perioada sarcinii să aveţi dimineţi în care vă treziţi cu dureri. Un leac pe care noi îl recomandăm, este să bei o cană de ceai de muşeţel pentru a scăpa de aceste dureri care pot deveni uneori insuportabile. Vitaminele care vin din plantă sunt benefice atât pentru mamă, dar şi pentru copil. Aroma plăcută pe care acest ceai o are te ajută să scapi de aceste dureri ce îţi pot strica ziua şi care te pot ţine în pat, dar şi gustul este unul deosebit care face consumul acestuia mai plăcut.

Spune adio insomniei

Este normal să te confrunţi cu insomnia în timpul sarcinii. Ceaiul de muşeţel în timpul sarcinii poate alunga această problemă şi poate ajuta astfel viitoarele mămici să treacă mai uşor peste această perioadă. O sarcină nu înseamnă oboseala, de aceea evită să te confrunţi cu această problemă prin consumul ceaiului de muşeţel. Neliniştea este un alt subiect ce îţi poate da bătăi de cap, însă poţi rezolva şi acest lucru tot prin consumul ceaiului de muşeţel.

Sarcină fără probleme digestive şi dureri menstruale

Problemele digestive îţi dau mari bătăi de cap în timpul sarcinii. Reuşeşte să scapi de aceste probleme, dar şi de crample menstruale cu ajutorul ceaiului de muşeţel. În urma kilogramelor pe care le iei în plus în timpul unei sarcini, este posibil să apară inflamaţii articulare care te pot bloca în efectuarea anumitor acţiuni. Un alt efect pe care ceaiul de muşeţel îl are în sarcină este de a trata inflamaţiile articulare.

Înlocuieşte plantele medicinale

Plante medicinale sau ceai de muşeţel? Este o întrebare care poate ajuta multe mămici în timpul sarcinii. Poate din cauza faptului că au fost sfătuite greşit sau din cauza dezinformării, viitoarele mămici aleg să consume plantele, care sunt interzise în perioada sarcinii.

ceai de mușețel sarcină Baby Stem aduce în România servicii de înaltă calitate pe care Seracell, împreună cu cei de la Facultatea de Medicină a Universităţii Rostock le-au descoperit. Stocarea şi prelucrarea probelor biologice sunt esenţiale pentru viitoare tratamente cu celule stem. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.

Nota pentru 4 efecte POZITIVE pe care le simți dacă bei ceai de mușețel în timpul sarcinii!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 note, media: 2,75 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile