4 moduri prin care te ajută în timpul sarcinii consumul de mere!

Cu toții știm că merele reprezintă un ajutor important în menținerea sănătății noastre. Merele fie ele verzi sau roșii oferă multe beneficii femeilor însărcintate. Merele ajută bebelușii să fie feriți de simptome precum astmul bronșic, dar și de alergii. Merele sunt bogate în fibre și reprezintă o sursă bună din care îți poți extrage vitamina A, vitamina C și potasiu.

Află câteva dintre efectele consumului de mere în timpul sarcinii de la BabyStem:

Previn preeclampsia

Tensiunea arterială ridicată sau preeclampsia se pot dovedi a fi periculoase atât pentru tine cât și pentru făt. Deficitul de vitamina C este una dintre cauzele preeclampsiei severe. Deci, trebuie să te asiguri că aportul de vitamina C este suficient pe timpul sarcinii. Merele conțin cantități ample din această vitamină și te pot ajuta să te protejezi de aceste boli care va pot pune viața în pericol.

Merele sunt bune pentru piele

Multe femei suferă de afecțiuni cutanate în timpul sarcinii. Acest lucru poate avea un impact asupra încrederii în sine. Dacă ești în căutarea unor modalități de a îți păstra elasticitatea pielii intacte încearcă să mânânci mere. Acestea conțin vitaminele A, B și C, care te vor ajuta să-ți menții pielea frumoasă și strălucitoare.

Previne diabetul gestional

Diabetul gestational este întâlnit frecvent la femeile însărcinate. Poate duce la multe complicații grave, inclusiv la diabetul de tip 2. Merele pot ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge și te pot ajuta să ții diabetul gestional la distanță.

Combat durerile din corp

Sarcina aduce adesea cu ea și durerile de corp. Uterul tău este în creștere și poate pune o mare presiune asupra corpului. Consumul de mere în timpul sarcinii te poate scăpa de aceste dureri sau le poate face mai ușor de suportat.

merele in timpul sarciniiÎnainte de a te decide să consumi mere pe timpul sarcinii sfătuieste-te cu doctorul tău în această privință pentru a fi sigură că nu ai alergii la ingredientele pe care acesta le deține.

Știm că viața copilului tău este primordială, de aceea, Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu Seracell, banca numărul 1 în Germania, care dispune de două dintre cele mai importante acreditări GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.

Voteaza 4 moduri prin care te ajută în timpul sarcinii consumul de mere!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile