4 proprietăți ale consumului de scorțișoară în sarcină

Scorţişoara, unul din cele mai apreciate condimente, poate deveni un prieten de încredere al gravidelor, atunci când este consumată în cantități moderate pentru că ajută la educerea durerii de stomac și ameliorarea digestiei. Aceasta este bună dacă vrei să o folosești ca antiinflamator, antioxidant și este un bun regulator al zahărului din sânge. Deși scorțișoara are numeroase beneficii pentru sănătate, ea are de asemenea și efecte secundare dacă este consumată în cantități mari.

Află de la BabyStem care sunt beneficiile scorțișoarei în timpul sarcinii:

Este bogată în antioxidanți

Scorțișoara este printre cele mai apreciate plante, deoarece este bogată în antioxidanți, cum ar fi polifenolul. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi din organism și te ajută să ai o sarcină sănătoasă. De asemenea, joacă un rol important în combaterea infecțiilor cauzate de ciuperci, bacterii și paraziți.

Scorțișoara este bună pentru diabetul gestational

Scorțișoara conține ingrediente active care pot regla nivelul zahărului din sânge. Atunci când este consumată în cantități mici, de preferat în alimente, poate controla nivelul de zahăr din sânge într-un mod natural, mai ales la femeile care suferă de diabet gestațional. Cu toate acestea, rolul său în tratamentele pre-diabetice și diabetice necesită cercetări suplimentare.

Reduce tensiunea arterială

Consumul regulat de scorțișoară menține un control al tensiunii sanguine sistolice, favorabile prevenirii hipertensiunii arteriale la femeile gravide. Reduce riscul de preeclampsie în timpul sarcinii, care este cauzată de hipertensiunea arterială. Acesta poate fi evitat printr-o dieta care implică scorțișoară.

Beneficiile nutriționale

scortisoara sarcinaScorțișoara are o mulțime de carbohidrați și acizi grași saturați. Este bogat în vitaminele C și E. Conține colină, piridoxină, acid pantotenic, dar și din minerale precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor, sodiu, fier, mangan și zinc.

În parteneriat cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performanţă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Știm că viața copilului tău, dar și a ta este primordială, de aceea, Baby Stem îți oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistentă pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro

Nota pentru 4 proprietăți ale consumului de scorțișoară în sarcină: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 note, media: 4,50 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile