Botezul unui copil este o ocazie minunată de a sărbători cu prietenii și cu familia. Înseamnă, de asemenea și un efort imens: alegerea locului unde se va desfășura botezul, invitații, meniul, culorile cu care vor fi decorate mesele, biserica, etc. Petrecerile de botez sunt, pe cât de frumoase, pe atât de greu de realizat, întrucât, de cele mai multe ori, membrii familiei vin cu tot felul de idei care, în loc să-i ajute, îi bulversează și mai rău pe proaspeții părinți.

A avea un bebeluș înseamnă, de la decizii relativ ușoare, cum ar fi deciziile legate de botez, până la decizii referitoarea la sănătatea sa, la școala pe care o va urma, decizii care îi vor influența viitorul. Recoltarea celulelor stem la naștere este o decizie importantă, pe care părinții ar trebui să o ia.

Baby Stem este partener Seracell, banca numărul 1 în Germania din punct de vedere al recoltării lunare și al eliberării totale, care dispune de două dintre cele mai importante acreditări GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE.

Iată câteva aspecte importante, pentru un botez perfect

1. Alegerea locației

Locația joacă un rol foarte important în cazul petrecerilor de botez. Aceasta poate fi reprezentată de casa părinților, a nașei, a bunicilor sau, de ce nu, poate fi sala parohiei, dacă biserica aleasă dispune de o astfel de sală, suficient de încăpătoare, pentru a putea mulțumi invitații.

2. Invitațiile

Botez fără invitați, nu se poate. Astfel, o listă a tuturor persoanelor apropiate cuplului, trebuie neapărat realizată, înainte de orice alt plan. Nașii, familia, prietenii, cunoștințele, de numărul acestora depind și celelalte aspecte ale unui botez – locația, numărul meniurilor, biserica.

Invitația de botez trebuie să respecte „anumite standarde”, astfel că ideal ar fi ca ea să aibă nuanțele întregii tematice a botezului și să aibă un text simplu, captivant, poate chiar amuzant, care să-i determine pe cei invitați să vină cu drag. Aceasta trebuie trimise cu câteva săptămâni înainte, în acest fel oaspeții vor putea face aranjamentele necesare, pentru a fi prezenți la petrecere.

3. Meniurile

Hrănirea invitațiilor trebuie făcută „ca la carte”, meniuri ușoare, delicioase, farfurii frumos aranjate, un tort delicios, toate acestea vor asigura o petrecere de botez reușită.  În cazul petrecerilor de botez, tortul este întotdeauna atracția finală. În ultimul timp, trendul se îndreaptă către formarea unui tort, din mai multe prăjiturele mici, pentru un plus de frumusețe.

4. Tema petrecerii de botez

Tema petrecerii de botez este extrem de importantă. O temă aleasă corect, va asigura reușita botezului. Sunt recomandate teme inedite, accente de culoare bine amplasate, decorul camerei unde se va desfășura petrecerea să fie în ton cu tema aleasă, acestea sunt detalii care fac, întotdeauna diferența. Unele tematici de petrecere cer și un anume „dress code”, astfel, dacă tematica este una cu totul și cu totul specială, invitații ar putea primi sugestii despre ce să poarte în ziua botezului.

5. Cadouri pentru invitați

Dacă părinții dispun de un buget suficient, pot oferi invitaților mici cadouri, care să le amintească de petrecerea de botez, peste ani. Pot fi alese semne de carte speciale, un mini rozariu, bomboane cu numele copilului pe ambalaj, etc.

Deciziile luate de părinți vor avea un ecou și asupra viitorului adult. Amintirile sunt cele mai prețioase cadouri ale unei persoane, astfel că, o petrecere de botez reușită, va asigura amintiri pe măsură.

Sănătatea joacă însă rolul cel mai important. Pentru a avea amintiri frumoase, este nevoie de o sănătate de fier.

Baby Stem este partener Seracell și oferă servicii de prelucrare și depozitare a celulelor stem. Celulele stem din cordonul ombilical sunt celule tinere, care nu sunt specializate și diferențiate în diverse tipuri de celule ale corpului. Astfel, acestea au capacitatea extraordinară de a se multiplica și nu sunt afectate de factorii de mediu. Baby Stem este partener Seracell – banca cea mai mare de sânge placentar autolog, cu sediul în Berlin. Pentru mai multe detalii, vizitează Babystem.ro.Voteaza 5 pași simpli pentru o petrecere de botez reușită: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile