Rolul de părinte este unul dintre cele mai complexe și mai grele roluri pe care un om le poate avea în viață. Astfel, fiecare mamă și-a adresat cel puțin o dată întrebarea dacă este suficient de bună pentru copilul ei sau dacă deciziile luate au fost întotdeauna cele corecte.
Statisticile arată că mamele mai tinere sunt mai relaxate în privința creșterii unui copil, față de femeile care au ales să devină mame mai târziu.
Recoltarea celulelor stem la naștere asigură, de asemenea, fericirea în familie, datorită faptului că tratează peste 85 de boli grave, dar și a faptului că pot fi folosite atât de copilul căruia i-au fost recoltate, cât și de rudele compatibile.

Iată câteva metode care te vor transforma într-o mamă ideală

1. Renunță la autocritică

Nicio mamă nu ar trebui să se compare cu alt părinte, acest principiu fiind bun de urmat și în cazul copiilor, așa cum fiecare femeie are un stil parental anume, la fel se întâmplă și cu copiii, fiecare are personalitatea sa. Copiii se nasc întotdeauna în familiile potrivite, astfel că tot ce trebuie să faci este să urmezi cursul natural al lucrurilor și să capeți încredere în tine. Fiecare mamă are stilul ei de a-și educa copilul, de a-l îmbrăca, de a-l hrăni, astfel că, indiferent de natura jobului sau de deciziile luate, niciun părinte nu ar trebui criticat.

2. Ceea ce poți să oferi este suficient

Fiecare părinte face eforturi să ofere tot ce e mai bun celor mici, însă, de multe ori, indiferent de eforturile depuse, aceștia simt că nu este suficient. Situația reală însă, este diferită, cei mici nu vor percepe, spre exemplu, că nu ai avut bani să le cumperi costumele preferate de Haloween ci se vor distra copios în timp ce veți realiza costumele împreună, acasă.

3. Îngrijește-te!

Îngrijirea și atenția vis-a-vis de propria persoană sunt cuvinte cheie pentru a fii o mamă bună. Astfel, o mamă care nu poate avea grijă de ea, niciodată nu va putea îngriji corespunzător unul, doi sau mai mulți copii, după caz.
Momentele de intimitate, momentele de recreere și realizarea activităților care-ți fac plăcere, te vor detensiona și te vor face să privești cu alți ochi educația pe care le-o oferi celor mici. În plus, o stare de sănătate bună și o minte odihnită, sunt soluția ideală pentru o stare de armonie generală, în familie.

4.  Mai puțin înseamnă mai mult

De cele mai multe ori, copiii, mai ales când sunt mici, nu vor pune accent pe amintirile elaborate vis-a-vis de plimbări sau cadouri scumpe, pe care le pot primi. Astfel, trebuie să știi că nu o grămadă de cadouri, spre exemplu, îl va face fericit pe cel mic, ci, dimpotrivă, un anume cadou, indiferent de cât este de mic, dar pe care să și-l fi dorit. Bucuria celui mic, în acest caz, îi va rămâne întipărită în minte, ani la rând.

5.  Permite-le copiilor să greșească

Niciun părinte nu ar trebui să amintească copiilor săi regulat despre eșecurile prin care cei mici au trecut. În mod evident, prezența ta ca mamă este importantă în astfel de momente, însă, cel mic trebuie să știe că, indiferent de situație, se va putea baza pe ajutorul tău. Însă, uneori, educația și formarea celui mic înseamnă și anumite eșecuri. Astfel, în aceste cazuri, este important ca cel mic să realizeze lanțul de evenimente care l-au condus spre eșec, pentru a le folosi drept exemple, pe viitor.

Baby Stem este partener Seracell, banca numărul 1 din punct de vedere al recoltării lunare și al eliberării totale, în Germania. Seracell dispune de laboratoare performante, dotate cu tehnologie de ultimă oră, pentru o prelucrare corectă a celulelor stem, dar și pentru o depozitare în condiții ideale. Astfel, sângele din cordonul ombilical este stocat în șase eșantioane, trei eșantioane principale independente, ce pot fi folosite individual în cazul tratamentului cu celule stem, și trei mini eșantioane, destinate testelor de compatibilitate, testelor ADN sau pentru identificarea malformațiilor genetice ale celulelor stem. Pentru mai multe detalii, viziteaza Babystem.ro.Voteaza 5 sfaturi pentru a fi o mamă bună: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile