5 trucuri pentru a alege numele perfect

Alegerea unui nume potrivit pentru copilul tău este întotdeauna un subiect delicat, care „naște” controverse între viitorii părinți. Zeci de propuneri, liste lungi, nume preferate sau dimpotrivă, excluse, prin toate aceste situații trec viitorii părinți care sunt puși în postura de a alege un nume pentru micuțul lor. Nu există un nume „corect” sau „greșit” atunci când vorbim despre alegerea numelui pentru cel mic. Există însă, gândul care zboară, de obicei, la repercusiunile pe care le va avea alegerea unui nume nepotrivit, asupra unui copil, la școală, spre exemplu. Mustrările de conștiință sunt, de obicei, greu de suportat de către părinți. Recoltarea de celule stem la naștere asigură familiei liniștea necesară, la gândul că cel mic va avea o șansă în plus la un viitor fără probleme medicale și exclude apariția unor astfel de îndoieli pe viitor.

Baby Stem are o experiență de 12 ani în domeniul recoltării și prelucrării celulelor stem și este alegerea ideală datorită profesionalismului și a transparenței totale vis -a- vis de proceduri și costuri.

Iată câteva sugestii de care trebuie să ții cont atunci când alegi numele copilului tău

1. Sunet

Gândește-te la cum sună numele la care te-ai gândit. Este foarte important ca numele să fie sonor, astfel, va putea fi ușor de pronunțat și ușor de reținut. Unii părinți sunt de părere că numele scurte sunt mult mai frumoase și mai ușor de pronunțat, în timp ce alții aleg nume lungi și complexe pentru cei mici. Mare atenție la alăturarea vocalelor, dacă un nume de familie se termină cu o vocală, este de preferat ca prenumele să nu înceapă tot cu o vocală, pentru a evita pronunțarea nevoită a celor două, împreună.

2. Unicitate

Mulți părinți își doresc pentru copiii lor un nume unic, pentru ca micuțul să fie special. Uneori însă, din dorința de a alege ce e mai bine pentru cei mici, părinții exagerează și cad în „capcana” ridicolului. O balanță echilibrată ar însemna, în acest caz, alegerea unui prenume mai special, dacă numele este unul simplu, sau vice – versa. Fiecărui părinte îi revine datoria de a alege ce e mai bine pentru copilul lui. Alegerea de a recolta celule stem la naștere este una extrem de importantă pentru viitorul celui mic. Baby Stem este partener Seracell și oferă servicii de recoltare, dar mai ales de prelucrare a celulelor stem, în laboratoarele atent dotate cu tehnologie de ultimă oră, din Germania. Seracell dispune de două dintre cele mai importante acreditări GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE, astfel că prelucrarea celulelor stem se va face în cele mai bune condiții.

3Semnificația

Semnificația numelui este și ea importantă. Aici, internetul joacă un rol foarte important, deoarece oferă o perspectivă largă de nume și semnificații, pentru ca părinții să aleagă cu ușurință numele ideal pentru cei mici. O altă metodă de a alege un nume cu o semnificație aparte, este să consulți cărțile dedicate numelor pentru cei mici și semnificațiile fiecăruia, în parte.

4Nume care va „suna bine” și peste ani

Atunci când alegi numele pentru cel mic, trebuie să te gândești cum va „suna” acesta când copilul tău va avea 40 de ani. Alege nume simple și evită-le pe cele care desemnează diminutive, pentru ca, peste ani și ani, nimeni să nu râdă de alegerea ta.

5Inițialele și poreclele

Societatea poate fi crudă atunci când este vorba despre porecle, așa că, un sfat bun ar fi acela să anticipezi poreclele care ar putea fi atribuite copilului tău și să poți exclude, încă de la început, anumite nume din listă. Și inițialele au un rol important în numele viitorului tău copil. Mai presus însă de inițiale, porecle și semnificații, numele pe care îl alegi trebuie să fie simplu și plăcut, astfel vei putea preîntâmpina orice viitoare posibile comentarii răutăcioase la adresa copilului tău.

Alegerea numelui reprezintă o mică grijă pe care viitorii părinți o au, vis -a -vis de cei mici. Aspectul cu adevărat important este legat de sănătatea acestora. Baby Stem este partener Seracell în România și aduce servicii de calitate germană în ceea ce privește recoltarea și procesarea de celule stem.

Celulele stem ajută la tratarea a peste 85 de boli, dintre cele mai grave, astfel că, orice părinte ar trebui să opteze pentru recoltarea de celule stem la naștere.

Seracell este banca numărul 1 în Germania din punct de vedere al recoltării, dar mai ales al prelucrării celulelor stem. Pentru mai multe detalii, vizitează Babystem.ro.