Alegerea unui nume potrivit pentru copilul tău este întotdeauna un subiect delicat, care „naște” controverse între viitorii părinți. Zeci de propuneri, liste lungi, nume preferate sau dimpotrivă, excluse, prin toate aceste situații trec viitorii părinți care sunt puși în postura de a alege un nume pentru micuțul lor. Nu există un nume „corect” sau „greșit” atunci când vorbim despre alegerea numelui pentru cel mic. Există însă, gândul care zboară, de obicei, la repercusiunile pe care le va avea alegerea unui nume nepotrivit, asupra unui copil, la școală, spre exemplu. Mustrările de conștiință sunt, de obicei, greu de suportat de către părinți. Recoltarea de celule stem la naștere asigură familiei liniștea necesară, la gândul că cel mic va avea o șansă în plus la un viitor fără probleme medicale și exclude apariția unor astfel de îndoieli pe viitor.

Baby Stem are o experiență de 12 ani în domeniul recoltării și prelucrării celulelor stem și este alegerea ideală datorită profesionalismului și a transparenței totale vis -a- vis de proceduri și costuri.

Iată câteva sugestii de care trebuie să ții cont atunci când alegi numele copilului tău

1. Sunet

Gândește-te la cum sună numele la care te-ai gândit. Este foarte important ca numele să fie sonor, astfel, va putea fi ușor de pronunțat și ușor de reținut. Unii părinți sunt de părere că numele scurte sunt mult mai frumoase și mai ușor de pronunțat, în timp ce alții aleg nume lungi și complexe pentru cei mici. Mare atenție la alăturarea vocalelor, dacă un nume de familie se termină cu o vocală, este de preferat ca prenumele să nu înceapă tot cu o vocală, pentru a evita pronunțarea nevoită a celor două, împreună.

2. Unicitate

Mulți părinți își doresc pentru copiii lor un nume unic, pentru ca micuțul să fie special. Uneori însă, din dorința de a alege ce e mai bine pentru cei mici, părinții exagerează și cad în „capcana” ridicolului. O balanță echilibrată ar însemna, în acest caz, alegerea unui prenume mai special, dacă numele este unul simplu, sau vice – versa. Fiecărui părinte îi revine datoria de a alege ce e mai bine pentru copilul lui. Alegerea de a recolta celule stem la naștere este una extrem de importantă pentru viitorul celui mic. Baby Stem este partener Seracell și oferă servicii de recoltare, dar mai ales de prelucrare a celulelor stem, în laboratoarele atent dotate cu tehnologie de ultimă oră, din Germania. Seracell dispune de două dintre cele mai importante acreditări GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE, astfel că prelucrarea celulelor stem se va face în cele mai bune condiții.

3Semnificația

Semnificația numelui este și ea importantă. Aici, internetul joacă un rol foarte important, deoarece oferă o perspectivă largă de nume și semnificații, pentru ca părinții să aleagă cu ușurință numele ideal pentru cei mici. O altă metodă de a alege un nume cu o semnificație aparte, este să consulți cărțile dedicate numelor pentru cei mici și semnificațiile fiecăruia, în parte.

4Nume care va „suna bine” și peste ani

Atunci când alegi numele pentru cel mic, trebuie să te gândești cum va „suna” acesta când copilul tău va avea 40 de ani. Alege nume simple și evită-le pe cele care desemnează diminutive, pentru ca, peste ani și ani, nimeni să nu râdă de alegerea ta.

5Inițialele și poreclele

Societatea poate fi crudă atunci când este vorba despre porecle, așa că, un sfat bun ar fi acela să anticipezi poreclele care ar putea fi atribuite copilului tău și să poți exclude, încă de la început, anumite nume din listă. Și inițialele au un rol important în numele viitorului tău copil. Mai presus însă de inițiale, porecle și semnificații, numele pe care îl alegi trebuie să fie simplu și plăcut, astfel vei putea preîntâmpina orice viitoare posibile comentarii răutăcioase la adresa copilului tău.

Alegerea numelui reprezintă o mică grijă pe care viitorii părinți o au, vis -a -vis de cei mici. Aspectul cu adevărat important este legat de sănătatea acestora. Baby Stem este partener Seracell în România și aduce servicii de calitate germană în ceea ce privește recoltarea și procesarea de celule stem.

Celulele stem ajută la tratarea a peste 85 de boli, dintre cele mai grave, astfel că, orice părinte ar trebui să opteze pentru recoltarea de celule stem la naștere.

Seracell este banca numărul 1 în Germania din punct de vedere al recoltării, dar mai ales al prelucrării celulelor stem. Pentru mai multe detalii, vizitează Babystem.ro.Voteaza 5 trucuri pentru a alege numele perfect: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile